Eszközbeszerzés a Gülmár Kft-nél!

A most záruló beruházás során 1 db földmunkagép beszerzése valósult meg segítve ezzel a vállalkozás profilbővítését. A beruházás 36,95%-át a Gülmár Kft. saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 10 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 15,86 millió forint.

A Gülmár Kft. belföldi és nemzetközi személyszállítással foglalkozó Észak-Magyarországi mikrovállalkozás, 2010 áprilisában került megalapításra kistokaji székhellyel. Számos megrendelőik között szerepelnek többek között Önkormányzatok, Tankerületek, Hivatalok, Cégek akikkel a mai napig kiváló üzleti kapcsolatban állnak. A pandémia ideje alatt döntöttek úgy, hogy a cég tevékenységi körét a dinamikusan fejlődő építőiparral bővítsék. Mivel már korábban üzleti kapcsolatban álltak önkormányzatokkal, hivatalokkal, cégekkel így megbízható partnerként kezelték őket és lehetőséget kaptak az építőipari kivitelezésben.

2022-ben a cég számos megbízást kapott tereprendezésre, bontásra, folyadék szállításra szolgáló közmű építésre, vasúti kábel fektetésre és egyéb olyan munkálatokra melyek elvégzéséhez elengedhetetlenül szükség lett egy olyan lánctalpas mini-kotró földmunkagép beszerzése. A földmunkagép beszerzésével további bővülési lehetőséghez jut a vállakozás az építőipari szektorban. A cég profilbővítés, és részben profilváltása óta több olyan megkeresést kapott partnereitől, melyhez gépi földmunkára volt szükség. Mivel nem rendelkeztek ilyen munkagéppel, ezért bérmunkával tudták csak kiszolgálni az ilyen jellegű igényeket, elesve a megszerezhető gazdasági profittól. Kubota KX 027-4 GL HI munkagép beszerzésével jelentősen tudják növelni piaci részesedésüket az építőipari szektorban, valamint lehetőség nyílik új, teljes munkaidős munkavállaló alkalmazására.

A most záruló pályázat várhatóan jelentős előre lépést hoz piaci részesedésében Gülmár Kft. tevékenységébe, hosszú távú fejlődési lehetőséget biztosítva, működésük költséghatékonyabbá, stabilabbá válik, megrendelőik pedig kedvezményesebben érhetik el szolgáltatásukat.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósult meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search