Új eszközök beszerzése az Unió Fuvarozó Sped Kft-nél!

A most induló fejlesztés során a mindennapi munkavégzéshez elenegdhetetlenül fontos, új eszközök beszerzése valósul meg az Unió Fuvarozó Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-nél. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 2,55 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 3,64 millió forint.

Az Unió Fuvarozó Sped KFT 2019. 11. 28 – án kezdte meg tevékenységét mint egyszemélyes Kft. A vállalkozás elsősorban teherautók, munkagépek ill. mezőgazdasági gépek gumiabroncsainak mobil szerelésével, javításával foglalkozik, kiegészítő tevékenységként ezen termékek értékesítését is végzi, illetve 2021-től szélvédő javítást is vállal a társaság.

A Kft ügyfelei számára fontos a mobilitás és a rendelkezésre állás minél rövidebb időn belül, így ezen igény teljesítése hívta életre a most kezdődő pályázatot. A meglévő eszközpark már használt, bár folyamatosan karbantartott, de mindig megvan az esélye egy nem várt meghibásodásnak, ami veszélyeztetheti a cég vállalt rendelkezésre állási kötelezettségeit és ezáltal a bevételeit biztosító szerződéseit. A beruházás keretén belül beszerzésre kerülő 1 db Giuliano S 562 mobil tehergumi szerelő gép és 1 db ABAC PRO A39B 150cm3 kompresszor lehetővé teszi a régebbi eszközök lecserélését, modern, a mai kor igényeit mindenben kielégítő új eszközökre. A most leváltásra kerülő berendezések mint tartalék gépek továbbra is a vállalkozás tulajdonában maradnak, igény esetén továbbra is munkára foghatók, így megszűnik az Unió Fuvarozó Sped KFT kiszolgáltatottsága.

A most induló pályázatnak köszönhetően a vállalkozás hosszú távon és stabilan szolgálhatja ki az ügyfeleit, illetve lehetőség nyílik újabb partnerek felkutatására és ezáltal a működés hatékonyságának növelésére. A hatékonyabb működésnek köszönhetően javul a cég pénzügyi stabilitása és ezáltal a munkahely megtartó ereje, a hosszú távú szerződéseknek köszönhetően lehetőség nyílik a jövő biztos tervezésére, stabil fejlődő költségvetés kialakítására, mely további fejlesztéseket eredményezhet mind a tárgyi eszközök, mind az alkalmazotti létszámban is.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósul meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search