Eszközbeszerzés a Tapolca Transz Kft-nél!

A most induló beruházás során 1 db földmunkagép beszerzése fog megvalósulni segítve ezzel a vállalkozás profilbővítését. A beruházás 33,24%-át a Tapolca Transz Kft. saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 10 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 14,98 millió forint.

A Tapolca Transz Kft. 2013.03.29-én alakult, fő profilja közúti áruszállítás, fuvarozás, amit az eltelt évek alatt sikerült bővíteni a földmunka, épületbontás, tereprendezés irányában is. Kezdeti éveikben vállaltak több 32 tonnás teherautóval, és locsolós autóval folyamatos földmunka végzést autópálya építéseknél több éves fix szerződésekkel. Ezzel párhuzamosan 3 db kisteherautót vásároltak, és szintén folyamatos szerződéssel, kis csomagos áruszállítást is végeztek. Az idő igazolta, hogy jól döntöttek, a folyamatos fejlesztés, és a fejlődésük miatt sikerült több nagyobb projekt kivitelezésében is részt venniük, ezáltal a munkalehetőség számukra hosszú távra is biztosított lett a partnereik részéről.

A Tapolca Transz Kft jelenleg több autót üzemeltet, gépparkukban megtalálható 3.5 tonnás dobozos teherautó, több kisebb furgon, dobozos tehergépjármű, 3.5 tonnás áruszállító teherautó, földmunka gép, 3,5 tonnás utánfutó. Mivel fontos számukra a folyamatos fejlődés, illetve a partnereik igényeinek minél magasabb szinten történő kiszolgálása, ezért nagy előrelépést jelent számukra, hogy jelen projekt keretén belül lehetőség nyílt egy TAKEUCHI TB325 R típusú mini forgókotró beszerzésére. Az új munkagép beszerzéssel további hosszabb időre történő fix munkalehetőség nyílik meg a vállalkozás számára.

A most induló pályázatnak köszönhetően a Tapolca Transz hosszú távon és stabilan szolgálhatja ki az ügyfeleit, illetve lehetőség nyílik újabb partnerek felkutatására és ezáltal a működés hatékonyságának növelésére. A hatékonyabb működésnek köszönhetően javul a cég pénzügyi stabilitása, munkahely megtartó ereje, a hosszú távú szerződéseknek köszönhetően lehetőség nyílik a jövő biztos tervezésére, stabil fejlődő költségvetés kialakítására, mely további fejlesztéseket eredményezhet mind a tárgyi eszközök, mind az alkalmazotti létszámban is.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósul meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search