Befejeződött a DREAM LINES Kft. technológiafejlesztése Sátoraljaújhelyen!

A most záruló beruházás keretén a DREAM LINES Kft. által üzemeltetett Faház Büfé technológiafejlesztése valósult meg eszközbeszerzéssel és személyi képzéssel. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 4,06 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 5,8 millió forint.

 A 2007-ben alakult vállalkozás fő tevékenysége éttermi, mozgó vendéglátás, mely büfé üzemeltetését jelenti. A büfé 2015-ben nyílt meg a Magas-hegyi „Zemplén Kalandpark” területén, amely az Észak-Magyarországi régió egyik leglátogatottabb turisztikai attrakciója évi 250 ezer fő vendégszámmal.

A most záruló fejlesztés célja a kínálat bővítése, gyorsabb és jobb minőségű szolgáltatás nyújtása, magasabb fizetőképes kereslettel rendelkező vendégkör elérése, ezáltal bevétel és az eredmény növelése. A Zemplén Kalandpark és Magas-Hegyi Sportcentrum 10 év alatt a térség legnagyobb turisztikai attrakciójává vált, évente 250 ezer fős látogatószámmal. A park szolgáltatásai folyamatosan bővülnek, a látogatókat kiszolgáló egységüknek követnie kell a magasabb piaci igényeket, amelyet az attrakció fejlődése generál. Az épület, annak környezete, és a szolgáltatásuk kínálati elemei is fejlesztésre szorultak. A most befejeződő beruházás során az eszközparkukat olyan berendezésekkel bővítik, amelyek lehetővé teszik a feldolgozandó élelmiszerek megfelelő tárolását és előkészítését, megújítják az elkészítési folyamatokat. Jelen pályázat során beszerzésre került:

- 1 db rozsdamentes hűtött munkaasztal – konyhatechnológiai folyamatok megújítását segíti,

- 1 db mélyhűtött munkaasztal 4 fiókos kivitelben – élelmiszerek tárolását segíti,

- 1 db kombi pároló-sütő berendezés – az értékesített frissen készült ételek elkészítési módját gyorsítja, konyhatechnológia és a kínálat megújulását, minőségének emelését segíti,

- 1 db tányérmosogató gép – a konyhai folyamatok hatékonyságát, gyorsaságát növeli,

- 1 db mosogatómedencés befutóasztal – a konyhai folyamatok hatékonyságát, gyorsaságát növeli,

- 1 db hűtőkamra – élelmiszerek tárolását segíti.

A projekt keretén belül személyi képzés is megvalósult a vállalkozás ügyvezetője számára, aki vezetői tréning képzésen vett részt.

A most záruló beruházást követően 20%-os növekedést várunk mind az eladások számában, mind a bevételi oldalon, jelen fejlesztés lehetőséget teremt a foglalkoztatás bővítésére is, amely segíti a munkafolyamatok megosztását, optimalizálását, ezáltal a vevők kiszolgálásának gyorsítását, amely szintén hozzájárul a prémium vevői élmény kialakításához.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül valósult meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search