Gyártás és kapacitásfejlesztés a D-Gesztor Kft-nél!

A most záruló beruházás keretén a D-Gesztor Kft. miskolci telephelyén új gyártócsarnok építése valósult meg eszközbeszerzéssel. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 314,2 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz alapjából nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 448,85 millió forint.

 A D-Gesztor Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 2002 októberében alakult 100%-os magántőkéből. Megrendelőik igénye és vállalatuk növekedése szerint szükség volt egy Korlátolt Felelősségű Társaság létrehozására. Így jött létre a D-Gesztor Bau Ipari és Kereskedelmi Kft. 2004. december 22-én, majd 2018 februárjában a növekvő tevékenységi kört mutató névváltozás történt azaz D-Gesztor Építő és Acélszerkezet Gyártó Kft. lett a családi vállalkozás elnevezése.

A cég fejlődésével egyre nagyon és nagyobb acélszerkezeti elemek, épületek, szerkezetek gyártását és szerelését nyerték el, melyek nagy multinacionális, ország vagy esetekben a világ területén ismert vállalatok megbízásában történik. A folyamatosan növekvő megrendelések mellett egyre magasabbak a felületképzéssel kapcsolatos igények. A most befejeződő projekt keretén belül megvalósult egy gyártócsarnok építése, ahol a szemcseszórás, felületkezelés és az előtte lévő tárolóban a késztermék tárolás technológiai folyamatait lehet majd elvégezni. Beszerzésre került megújuló energia felhasználásával működő fűtő és hűtő berendezés, mely biztosítja az új csarnok hűtését és fűtését is. Telepítésre került egy szemcseszóró berendezés, valamint 1-1 db 5 t teherbírású 21,25m fesztávú híddaru, mely ki tudja szolgálni a szemcseszóró berendezést és az esetleges kiegészítő gyártási folyamatokat, mint például szintén a pályázat keretében ide telepített motoros 6m munka hosszall rendelkező bádogos élhajlító gépet. A csarnok előtt kialakításra került, előtetővel védett fűrészelő állomásra egy szalagfűrészgép is telepítése került közvetlenül az anyagdeponálási terület elé, így leegyszerűsítve az anyagmozgatást is.

Társaságuk számára kiemelten fontos, hogy megrendelőik elégedetten nyilatkozzanak róluk, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a visszatérő és új partereiknek, valamint dolgozóik erőfeszítéseinek köszönhetően a D-Gesztor megrendelési állománya, dolgozói létszáma folyamatosan növekszik, így lehetőség nyílik hogy tovább fejlesszék a cég gépparkját és felszerelését, így immár széles szolgáltatáskörrel rendelkezik, melynek kiemelt részét képezi az acélszerkezetgyártás és a generálkivitelezés magas és mélyépítésben egyaránt.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósult meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search