“NICHOLAS BROTHERS” KFT. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése!

A most induló fejlesztés segítségével a vállalkozás sárospataki telephelyén 2 épület infrastrukturális fejlesztése, eszközbeszerzés valósul meg 1 személy képzésével. A beruházás 30%-át a „NICHOLAS BROTHERS Kft. saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 69,25 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, feltételesen vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 98,92 millió forint.

A sárospataki székhelyű NICHOLAS BROTHERS Kft. a modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése című projektje a vállalkozás versenyképességének, munkahelymegtartó képességének növelését, a növekedési potenciáljának erősítését, és kiaknázását tűzte ki célul. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. A vállalkozás, mint kedvezményezett a „GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 A MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA A LEGHÁTRÁNYOSABB HELYZETŰ RÉGIÓKBAN” megnevezésű felhívásra benyújtott pályázatával feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert el a kitűzött célok eléréséhez.

A 69,25 millió forint európai uniós támogatás segítségével megvalósuló projekt tartalma szorosan kapcsolódik a vállalkozás fő tevékenységét jelentő „saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásához, üzemeltetéséhez”. A technológiafejlesztés során a vállalkozás 2 db új elektromos targoncát szerez be a telephely áruforgalmához kapcsolódó árumozgatási szolgáltatás bővítése, színvonalának javítása érdekében. A targoncákkal történő árumozgatási igények kiszolgálásához a projekt keretében a cég egy munkavállalója targoncavezetői képzésen vesz részt, targoncavezetői engedélyt szerez. A projekt másik jelentős eleme a Sárospatak Nagy Lajos út 12. szám alatti telephelyen lévő épületek tetőszerkezetének illetve tetőfedésének átépítése, felújítása, mely által megteremtődnek az áruk, termékek biztonságos tárolásának feltételei. Hőszivattyú beszerzése által javulnak az energiahatékonysági mutatók.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósul meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search