Mixersped Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése!

A napokban záruló fejlesztés keretén belül a járműveik részére új javító karbantartó műhely kialakítása valósult meg eszközbeszerzéssel. A beruházás 30%-át a MIXERSPED Kft. saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 125,23 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, feltételesen vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 178,89 millió forint.

A MIXERSPED Kft. 2004-ben egyéni vállalkozásként indult, majd folyamatos fejlődés után 2010-től már Kft.-vé alakult. A projekt kezdetekor gépparkukat 12 betonmixer és 5 betonpumpa alkotta, amiből 1 csarnokpumpa, ezen felül kiválóan képzett szakember gárdával álltak a megbízóik rendelkezésére. Cégük Magyarország északkeleti régiójában végez munkát Jászberénytől Nyíregyházáig egri központtal, mind az ipar mind a lakosság részére. Folyamatosan törekednek az új személyes kapcsolatok kiépítésére, és különös hangsúlyt fektetnek a már meglévők ápolására, és a gépparkuk fejlesztésére. Ez a fajta minőség és bizalom garantálja számukra, hogy partnereik hosszú távon is őket válasszák.

A most befejeződő projekt keretén belül Egerben vásárolt telephelyen alakítottak ki a járműveik részére egy javító-karbantartó műhelyt, amelyet a gépparkuk mérete már indokolt. Az épületben kap helyet a cég irodája is, amely lehetővé teszi a gördülékenyebb munkavégzést, valamint az alkalmazottaik számára javultak a munkakörülmények is. A megújuló energiahasználat érdekében az új épületre 9,84 kwp névleges teljesítményű napelemes rendszer került telepítésre mely jelentős részben fedezi a mindennapi munka energiaszükségletét. A vállalkozás 5 db betonpumpával rendelkezett melyek átlag életkora 19,8 év volt, ebből kiindulva a műszaki állomány fejlesztése elengedhetetlenné vált a megbízható munkavégzés miatt. Jelen pályázat keretén belül 1 db 28m-es gémmel rendelkező betonpumpa beszerzése valósult meg a legrégebbi 30 éves ugyanekkora méretű helyére. Az M28-as méretű beton pumpa a legkeresettebb az általuk kínált méretek közül, ezért fontos számukra, hogy mindig a megrendelők rendelkezésére tudjanak állni.

Az új, modern eszköz beszerzésével munkáikat nagyobb megbízhatósággal tudják elvégezni, nem kell műszaki meghibásodástól tartaniuk, a saját műhely lehetőséget biztosít gépjárműveik folyamatos állag megőrzésére és karbantartására, apróbb javítások elvégzésére. A telephely és a géppark fejlesztésével MIXERSPED Kft. hatékonysága jelentősen növekszik, kijelenthető, hogy az így megspórolt költségeket a munkahelyek megtartására, a cég fejlesztésére tudják fordítani.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósul meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search