Korszerű tehergépjármű szervíz kialakítása az FK-TRANSZ Kft. telephelyén

Új, a modern kor igényeit kielégítő márka és korfüggetlen teher és haszongépjármű szervíz épül az FK-TRANSZ Kft. miskolci telephelyén

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Észak-Magyarországi Operatív Program keretén belül Telephelyfejlesztés tárgyú felhívást tett közzé, melyre az FK-TRANSZ Építőanyag Fuvarozó Kft. „Korszerű tehergépjármű szerviz kialakítása az FK-Transz Kft. telephelyén” címmel projekt javaslatot nyújtott be, mely javaslat sikeres elbírálásban részesült.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával valósul meg, tervezett összköltsége 54 392 214.- Ft. A beruházás költségeinek 40 %-át az FK-TRANSZ Kft. önerőből finanszírozza, a fennmaradó 21 212 900.- Forintot az Észak-Magyarországi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi.

Az előzetes piackutatások eredménye azt mutatja, hogy a térségben tehergépjármű és kamion javítás és karbantartás területe szolgáltatáshiányos, a beruházás célja ezen piaci űr kitöltése. A tervezett új egyhajós csarnoképületben elhelyezésre kerül 3 darab egymással párhuzamos szerelőakna melyek fölött két hosszabb és egy rövidebb jármű helyezhető el, az épületben helyet kap még dróthálóval elválasztott raktár, illetve az itt dolgozók részére szociális helység.

Építkezés képei

 

 

Projekt-záró rendezvény

 

2012. 01. 18-án 11 órai kezdettel került sor a beruházás hivatalos projekt-záró rendezvényére.  A jeles eseményen megjelentek a cég partnerei, ügyfelei, a kivitelezésben részt vett cégek képviselői, valamint a sajtó munkatársai. Szalma István az FK-TRANSZ Kft. ügyvezető igazgatója beszédében ismertette a beruházás életre hívásának okait, összefoglalta mit is takar pontosan ez a beruházás és egyúttal megköszönte az abban tevékenyen részt vevők segítségét.

Farkas László az FK-RASZTER Építő Zrt. vezérigazgatója, mint kivitelező kitért az épület műszaki paramétereire és röviden összefoglalta az építés menetét. Az esemény zárásaként Szalma István Farkas Lászlóval közösen átvágták a beruházás végét szimbolikusan jelző nemzeti színű szalagot.

Pályázat adatai

Pályázat címe: Korszerű tehergépjármű szerviz kialakítása az FK-Transz Kft. telephelyén
Pályázat azonosító száma: ÉMOP-1.1.1/F-10-2010-0047
Kedvezményzett neve: FK-TRANSZ Építőanyag Fuvarozó Kft.
Címe: 3527 Miskolc, Sajószigeti út 2.
Projekt tervezett összköltsége: 54.392.214 Ft.
Európai Uniós támogatás összege: 21.212.900 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search