Akkreditált mérési kapacitás bővítése a Kisanalitika Kft-nél!

Bővül az elvégezhető akkreditált mérések köre a Sajóbábonyi Vegyipari Park területén működő „KIS” Analitika Kft-nél. A beruházás költségeinek 60%-át a „KIS” Analitika Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 9 601 064 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 24 002 659 Ft.

A 2007-ben alakult Sajóbábonyi Vegyipari Park területén működő „KIS” Analitika Kft. a Vegyipari Park területén működő, valamint külső cégek számára végez szennyvíz, szennyvíziszap, és hulladékvizsgálatokat. A meglévő ügyfélállomány megtartásának feltétele az akkreditált státusz fenntartása, az akkreditált tevékenység bővítése, melyhez szorosan kacsolódik a most befejeződő eszközbeszerzés is.

A fejlesztés alapegysége a beszerzett és már üzemelő gázkromatográf és a rendszer működéséhez elengedhetetlenül szükséges kiegészítő és kiszolgáló berendezések. A most zárult beruházással a meglévő ügyfeleken kívül új ügyfelek is megszerezhetővé válnak, biztosítható a magasan kvalifikált munkaerő további foglalkoztatása, növelhető a cég pénzügyi stabilitása.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával valósult meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search