Megújul az FK Raszter Zrt. telephelye Miskolcon!

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Észak-Magyarországi Operatív Program keretén belül „Telephelyfejlesztés támogatása” tárgyú felhívást tett közzé. Az FK Raszter Zrt. 2009 júniusában „FK-Raszter Zrt. Felsőszinva úti telephelyének komplex korszerűsítése” címmel projekt javaslatot nyújtott be, mely javaslat 2010. 04. 07-én sikeres elbírálásban részesült.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával valósul meg. A projekt tervezett összköltsége 197 306 837.- Ft. A beruházás költségeinek 50 %-át az FK Raszter Zrt. önerőből finanszírozza, a fennmaradó 98 633 688.- Forintot az Észak-Magyarországi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi.

A pályázat hosszú távú célja az acélszerkezet előregyártó üzemi tevékenység beindítása, illetve a tevékenység végzéséhez szükséges háttér-infrastruktúra kiépítése. A tevékenységhez felhasználni kívánt épület jelenleg nincs használatban, állapota rendkívül leromlott. A beruházás során a felújításon kívül a belső elrendezés is átalakításra kerül, így az ideálisabbá válik a tevékenység folytatásához. Az ugyancsak telephelyen található irodaépület fűtéskorszerűsítésével, nyílászárók cseréjével, valamint a belső elrendezés átalakításával modern, exkluzív környezet teremthető, amely erősíti a partnerek megelégedettségét és növeli a cég hírnevét.

Az építési munkálatok 2011. április elején elkezdődnek, a munkálatok befejezésének tervezett végső időpontja: 2012. 06. 30.

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search