Új telephelyet avatott a Star-Plus Kft. Miskolcon!

A most zárult beruházás célja, hogy a nyíregyházi mellett egy második telephelyen Miskolcon folytassa gyártási tevékenységét a cég A beruházás költségeinek 60%-át a Star-Plus Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 352 946 309 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi. A projekt  összköltsége 885 242 814 Ft.

A fejlesztés célja, hogy a beruházó az ipari cégek-megrendelők által diktált követelményeknek megfeleljen, úgy, hogy közben a dolgozói részére modern, európai szintű munkakörülményeket teremt. A Star-Plus Kft. a projekt keretén belül 45 új munkahelyet alakított ki, melyből az esélyegyenlőség biztosítása érdekében 20 fő női dolgozó felvételét vállalta.

A beruházás megvalósításával a beruházónak lehetősége nyílik az egyre komplexebb és költségesebb előállítású, bonyolult logisztikai folyamatok szervezését igénylő termékek iránti piaci igényeknek a kialakítására.

A projekt zárásaként 2012.09.28-án ünnepélyes zárórendezvény és sajtótájékoztató keretén belül Dr Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, valamint Dr Kriza Ákos Miskolc Város polgármestere adta át az új létesítményeket.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search