Iroda vásárlás a Gácsi Gumi Kft-nél!

Reprezentatív és adminisztratív feladatok ellátására alkalmas irodahelyiség megvásárlása, kialakítása a Gácsi Gumi Kft-nél. A beruházás költségeinek 46 %-át a kedvezményezett önerőből finanszírozta, a fennmaradó 7 100 000 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 16 000 000 Ft.

Az 1980-ban alakult, multinacionális cégeknek is bedolgozó, gumigyártással foglalkozó cég bérelt telephelyen folytatja mind a tervezés, mind a gyártási tevékenységét. A telephely adottságai miatt nem volt lehetőség külön adminisztratív helységek kialakítására, hozzáépítésére, ezért döntött a cégvezetés egy külön helyszínen kialakítandó iroda létrehozása mellett.

A most beszerzett ingatlannal lehetővé válik az adminisztratív és ügyintézési feladatok kultúrált, a kor követelményeinek megfelelő környezetben történő ellátásra, a cég volumenéhez méltó tárgyaló helység kialakításával kedvezőbb kép alakul ki az ügyfelekben mely által növekszik a vállalkozás árbevétele is. A beruházásnak köszönhetően az eddigi 5 fős létszám további egy fő adminisztrátor és egy fő kereskedelmi és minőségügyi asszisztens felvételével bővül.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search