Mónus István épületgépészeti szaküzletének építése Edelényben!

Új építésű telephelyen, azon belül új épületgépészeti üzletet kialakítva folytathatja működését a víz, -gáz, – fűtésszereléssel, vegyesiparcikk kiskereskedelmi tevékenységgel foglalkozó vállalkozás. A beruházás költségeinek 55 %-át Mónus István önerőből finanszírozta, a fennmaradó 9 945 486 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 22 101 080 Ft.

A vállalkozás víz, -gáz, -fűtésszereléssel, vegyesiparcikk kiskereskedelemmel foglalkozik, mely a szakmai felkészültségének, referenciáinak, készletei állandó jó minőségének köszönhetően folyamatosan bővül. A cég gyarapodása megkövetelte a bérelt helyett másik, tevékenységnek jobban megfelelő telephely kialakítását, mely az elnyert Európai Uniós támogatásnak köszönhetően új építésű, saját tulajdonú ingatlanban folytatódhat tovább.

A hamarosan átadásra kerülő ingatlan Edelény belvárosában található kereskedelmi és vendéglátó egységek közelében, mely kettős funkciót tölt be. Az utcával párhuzamos épületrészben helyezkedik el az újjonnan kialakított több mint 90 négyzetméter alapterületű épületgépészeti üzlet saját ingatlanon belüli oldalsó bejárattal, míg az épület hátsó részében iroda, vizesblokkal ellátott öltöző-étkező, raktár, garázs, valamint egy kazánhelyiség kapott helyett, az ingatlanhoz tartozó kert térkő burkolato kapott. A beruházás eredményeképpen a fix költségek csökkenése mellett nő a vállalkozás árbevétele és a foglalkoztatási létszám az új üzelt kialakításával, valamint várhatóan a vásárlók elégedettsége is növekedni fog.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search