Telephelyfejlesztés a GKS Plaszt Bt-nél!

A most záruló beruházás keretén belül Miskolc területén új és így már saját tulajdonú telephely megvásárlásáról döntött a cég vezetése. A beruházás költségeinek 34 %-át, a kedvezményezett önerőből finanszírozta, a vételárból fennmaradó 6 898 000 Forintot a Heves Megyei Vállalkozásfejlesztési Hivatal 3 449 000 Forint visszatérítendő hitele, valamint az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert 3 449 000 Forint Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 10 500 000 Ft.

A vállalkozás tulajdonosai több évtizede műanyagipari cégnél dolgoztak, munkájuk mellett műanyagipari termékeket gyártó Betéti Társaságot alapítottak több mint húsz éve. Eddig bérelt telephelyen dolgoztak, a saját gépeikkel, berendezéseikkel, kapacitásukat a lehető leghatékonyabban lekötve, illetve ha szükséges volt, alvállalkozók bevonásával fokozták a termelést.

 A cég eddig elért volumene és a külső gazdasági tényezők is már megkívánták egy saját tulajdonú telephely beszerzését melynek megvásárlását az Új Széchenyi Terv vállalkozásfejlesztési programjából nyert Európai Uniós támogatása tette lehetővé. Nagy előrelépés ez a vállalkozás életében, mivel itt hatékonyabban tudják kielégíteni a megrendelőink igényeit. Ezen felül a helység tökéletesen megfelel az általuk gyártott termékek raktározására is.

A már régebben is termelő üzemként működő épületben kialakításra került többek között iroda helység, tárgyaló, valamint reprezentatív termékeik bemutatására alkalmas teret tudtak biztosítani. Az ingatlanban távfelügyeletes riasztó berendezés is működik és a GKS Plaszt Bt. minőségirányítási rendszerét is már itt újították meg. Az üzem beindításával a cég további két fő alkalmazását tudja a jövőben biztosítani, hosszú távú céljaik között szerepel további fröccsöntőgépek vásárlása és telepítése melyekkel további megrendeléseket tudnak ellátni. A most záruló projektnek köszönhetően a családi vállalkozás tovább bővítheti a megrendelőik körét, így gazdasági szempontból is hatékonyabban működhetnek.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search