Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok a Tiszaújváros Transz Kft. szervezésében!

A most záruló projekt célja, hogy a vállalkozás munkavállalói jelentős életmódváltozáson és szemléletváltozáson menjenek keresztül az egészségük megőrzése érdekében. A programok teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 10 000 000 Ft.

A Tiszaújváros Transz Kft. másfél évtizedes múltra tekint vissza, mely a folyamatos fejlődésnek köszönhetően napjainkra jelentős kapacitással rendelkező vállalkozássá nőtte ki magát. Tevékenységük elsősorban közúti szállításra, szállítmányozásra, földmunkákra, valamint irodaépületek és raktár épületek bérbe adására irányul. A cég sikereinek egyik titka a munkatársak tapasztalata és szaktudása, másfél évtizedes gyakorlatuk biztosíték a feladatok magas szintű elvégzésére.

 A most záruló projekt keretén belül egészségmegőrző, egészségfejlesztő programokat szerveztek melyek legfőbb célja, hogy a munkavállalók jelentős életmódváltozáson, szemléletváltozáson menjenek keresztül az egészségük megőrzése érdekében. A megvalósított projekt 4 fő tématerületet dolgozott fel:

  • Stressz kezelő, lelki egészség megőrzésére irányuló egészségfejlesztési programok megvalósítása
  • Az egészséges táplálkozás, illetve energiaegyensúly (táplálkozás és testmozgás egyensúlya) megtartása, és/vagy visszaállítása érdekében kidolgozott programok megvalósítása, melyek eredményesen befolyásolják többek között a megfelelő folyadékfogyasztást, a túlzott só- és energia bevitel csökkentését
  • A rendszeres testmozgást elősegítő szabadidős programok megvalósítása, melyek hangsúlyt helyeznek az energiaegyensúlyra
  • Elsősegély nyújtási és baleset megelőzési programok megvalósítása

 Az egészségmegőrzéssel kapcsolatos programok megvalósítását a vállalkozás a továbbiakban is az egészségfejlesztési ütemtervnek megfelelően folytatja, sportfoglalkozások, biciklitúra, egészségnap szervezését, megtartását tervezi a későbbiekben is.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search