Archivum (hónap): 2014 március

Zárulnak a belterületi vízrendezés munkálatok Tarcalon!

A most záruló beruházás célja a belvízkárok csökkentése és megelőzése. Az élet és a vagyonvédelem érdekében megoldja a tavaszi hóolvadásból és a záporokból származó csapadékvizek elvezetését, befogadó csatornába juttatását. A megfelelő mértékű vízrendezés biztosítja az épületek és az infrastruktúra védelmét is. A beruházás költségeinek 5 %-át Tarcal Község Önkormányzata önerőből finanszírozta, a fennmaradó 78 594 175 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi. A projekt összköltsége 83 109 658 Ft.

Munkahelyi képzések az MG11 Kft-nél!

Sikeres képzési program zárhat az MG11 kft. melynek keretén belül az Országos Képzési Jegyzékben szereplő ingatlanvagyon –értékelő valamint középszintű angol nyelvi képzés valósult meg. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 1 037 470 Ft.

Gyakornoki program zárul a Rozetta-Coop Kft-nél!

A most záruló program keretén belül egy frissen végzett pályakezdő szakmunkást 9 hónapon keresztül, mint gyakornokot alkalmazott a Rozetta Coop Kft., kinek a munkáját és szakmai fejlődését a vállalkozáson belül kijelölt mentor segítette, illetve támogatta. A program teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 2 484 220 Ft.

Gyakornoki program zárul a Balogh Autó-Euroszervíz Kft-nél!

A most záruló program keretén belül egy frissen végzett pályakezdő szakmunkást 9 hónapon keresztül mint gyakornokot alkalmazott a Balogh Autó-Euroszervíz Kft., kinek a munkáját és szakmai fejlődését a vállalkozáson belül kirendelt mentor segítette, illetve támogatta. A programok teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 2 809 975 Ft.

Gyakornoki program zárul a REHA AUTÓ Kft-nél!

A most záruló program keretén belül egy frissen végzett pályakezdő szakmunkást 9 hónapon keresztül, mint gyakornokot alkalmazott a REHA AUTÓ Kft., kinek a munkáját és szakmai fejlődését a vállalkozáson belül kirendelt mentor segítette, illetve támogatta. A program teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 2 809 975 Ft.

Gyakornoki program zárul a Diósgyőri Party-Service Kft-nél!

A most záruló program keretén belül egy frissen végzett pályakezdő szakmunkást 9 hónapon keresztül, mint gyakornokot alkalmazott a Diósgyőri Party-Service Kft., kinek a munkáját és szakmai fejlődését a vállalkozáson belül kijelölt mentor segítette, illetve támogatta. A program teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és  Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 2 295 625 Ft.

Munkahelyi képzések a Kischemicals Kft-nél!

Sikeres képzési programsorozat zárul a Kiscemicals Kft-nél, melynek keretén belül 21 munkavállaló szakmai és nyelvi képzése valósult meg. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 9 097 095 Ft.

Innovatív oktatás bevezetése a szerencsi Bocskai István Gimnázium és Szakközépiskolában!

A nemrég megkezdődött projekt során iskolai tanulók táboroztatása, kirándulások, sportprogramok szervezése, egészségnapok szervezése, előadássorozatok, új pedagógiai tartalmak bevezetéséhez kapcsolódó képzések megvalósítása, a programokhoz kapcsolódó eszközök beszerzése valósul meg. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 98 921 387 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search