Archivum (hónap): 2012 szeptember

Komplex technológiai fejlesztés az ARCUS CENTER Kft-nél!

Információs és technológiai fejlesztés, hatékonyabb munkát elősegítő eszközbeszerzés valósult meg az ARCUS CENTER Kft-nél. A beruházás költségeinek 60%-át az ARCUS CENTER Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 7 680 300 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 19 200 750 Ft

Egymilliárd forintos csatornafejlesztés Szihalmon

Közel egymilliárd forintos beruházással építik ki a Heves megyei Szihalom szennyvízcsatorna-hálózatát – jelentette be a község független polgármestere a projekt pénteki, a településen megtartott nyitórendezvényén. Az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programja keretében megvalósuló fejlesztés során több mint 26 kilométernyi csatornát raknak le, illetve üzembe helyeznek egy naponta 150 köbméternyi vizet kezelő szennyvíztisztító állomást – közölte Bóta József Sándor.

Nagy érdeklődés övezte a 2012. szeptember 14.-i sajtótájékoztatót és projektnyitó ünnepséget

Pénteken tartották a szennyvízberuházás projektnyitó ünnepségét a Kolontári Önkormányzaton.

Szeptemberben kezdődik a szennyvízcsatorna beruházás Rád községben

Rád Községben jelenleg nem megoldott a településen keletkező szennyvíz kezelése. Az ingatlanokon keletkező kommunális szennyvíz kezelése a kistelepülésekre jellemző közműpótlókkal történik. A lakóingatlanokon a szennyvíz nem szabályosan megépített, nyitott ülepítő medencékben szikkad el, ami nagyban károsítja a környezetet, mivel a szennyvíz a talajba szikkad el, ezzel bekerül a talajvízbe, és így veszélyforrást jelent a felszín alatti vízbázisra. A szennyvíz talajvízbe kerülése esetén nemcsak környezetkárosító hatással bír, de közegészségügyi szempontból is veszélyforrást jelent a talajvízben okozott szervesanyag terhelés miatt.

Befejeződött a Tiszaújváros Transz Kft. miskolci telephelyének fejlesztése!

A most záruló fejlesztés célja: nagy értékű földmunkagépek tárolására és karbantartására alkalmas 1140 m2–es csarnok, illetve a megközelítését és kiszolgálását biztosító 9123 m2–es út és parkoló megépítése.

A beruházás költségeinek 50,3 %-át a Tiszaújváros Transz Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 150 000 000 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt tervezett összköltsége 301 355 349 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search