Archivum (hónap): 2012 május

Új acélszerkezetes raktár épül a Tiszaújváros Transz Kft. miskolci telephelyén!

A megkezdett fejlesztés célja, hogy 5000 m2 feletti raktározási kapacitással a Tiszaújváros Transz Kft. regionális logisztikai központtá váljon, amely képes a komplex logisztikai szolgáltatások nyújtására a környező multinacionális cégek legszigorúbb igényeinek megfelelően.

A beruházás költségeinek 62,5 %-át a Tiszaújváros Transz Kft. önerőből finanszírozza, a fennmaradó 249 321 188 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt tervezett összköltsége 665 282 282 Ft.

A Tiszaújváros Transz Kft. miskolci telephelyének fejlesztése!

A most megkezdődött fejlesztés célja: nagy értékű földmunkagépek tárolására és karbantartására alkalmas 1140 m2–es csarnok, illetve a megközelítését és kiszolgálását biztosító 9123 m2–es út és parkoló megépítése. A beruházás költségeinek 50,3 %-át a Tiszaújváros Transz Kft. önerőből finanszírozza, a fennmaradó 150 000 000 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt tervezett összköltsége 301 355 349 Ft.

Nagy érdeklődés övezte a 2012. május 14.-i lakossági fórumot és projektnyitó ünnepséget

Hétfőn projektnyitó ünnepséget tartottak Borszörcsök Művelődési házában.

Nagy érdeklődés övezte a 2012. május 11.-i projektnyitó ünnepséget

Pénteken projektnyitó ünnepséget tartottak a Kunágotai Művelődési házban. Pápai Zoltán Kunágota Község polgármestere üdvözölte a megjelenteket és megnyitotta a projektnyitó ünnepséget. A rendezvényen Pápai Zoltán polgármester ismertette a lakossággal a beruházás előzményeit, sarokszámait, mérföldköveit. Elmondta, hogy ez a beruházás három települést érint, Nagykamarás, Almáskamarás és Kunágota közösen pályázott sikerrel.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search