Archivum (hónap): 2015 június

Családi Napközi nyílt Miskolc belvárosában

A hamarosan záruló pályázat keretén belül két családi napközi egységet hozott létre a BOFI FAMILY Kft. Miskolc belvárosában a 0-3 éves korú gyermekek napközbeni ellátásának biztosítására. A projekt teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetésének társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatása fedezi, a projekt összköltsége 35,00 millió forint.

Innovatív oktatás bevezetése a balatoni Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskolában!

A hamarosan záruló projekt során iskolai tanulók táboroztatása, kirándulások, sportprogramok szervezése, egészségnapok szervezése, előadássorozatok, új pedagógiai tartalmak bevezetéséhez kapcsolódó képzések megvalósítása, a programokhoz kapcsolódó eszközök beszerzése valósult meg. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 57,00 millió forint.

Korszerű ipari csarnok épült a REX-BAU Kft-nél

A most záruló beruházás keretében a cég telephelyén eddig használaton kívül álló csarnok került átépítésre, melyben lakatos műhely, illetve szociális helyiségek lettek kialakítva. Az üzemeltetési költségek csökkentése érdekében a tetőn 10 kW teljesítményű napelemes rendszer került elhelyezésre a hozzá tartozó infrastrukturális eszközökkel együtt. A beruházás költségeinek 30%-át a REX-BAU Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 30,60 millió forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi. A projekt összköltsége 43,71 millió Ft.

Szimfonikus zenét népszerűsítő program zárult a Miskolci Szimfonikus Zenekarnál

A napokban záruló projekt során iskolai tanulók számára a szimfonikus zenét bemutató, népszerűsítő bemutatókat, előadásokat tartott a Miskolci Szimfonikus Zenekar. A projekt legfőbb célja volt, hogy a városi és a programban résztvevő vidéki nevelési- oktatási intézményeken keresztül jó gyakorlatként vezesse be és erősítse a komolyzene, zeneművészet iránti igényt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 30,00 millió forint.

Napelemes rendszer telepítése Pócspetri Önkormányzat épületein!

A most záruló beruházás keretében napelemes rendszert telepítettek a helyi óvoda és a gondozási központ épületeire, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 21,10 millió forint.

Napelemes rendszerek telepítése a Tarcali Önkormányzat épületein!

A most záruló beruházás keretében napelemes rendszerek lettek telepítve, a település tulajdonában álló 6 darab épületen, melynek köszönhetően csökkenni fognak a helyi Önkormányzat működési és fenntartási költségei. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 37,32 millió forint.

Innovatív iskolafejlesztés a sajóbábonyi Deák Ferenc Általános Iskolában!

A hamarosan záruló projekt során iskolai tanulók táboroztatása, kirándulások, sportprogramok szervezése, egészségnapok szervezése, előadássorozatok, új pedagógiai tartalmak bevezetéséhez kapcsolódó képzések megvalósítása, a programokhoz kapcsolódó eszközök beszerzése valósult meg. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 33,90 millió forint.

Pedagógiai képzés program zárul a Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskolában!

A most záruló pályázat keretében nyílt lehetőség egy az intézményben oktató faipari mérnöktanár részére a felsőfokú pedagógusi végzettség megszerzésére. A projektet teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 2,85 millió forint.

Új informatikai támogató rendszer fejlesztése az Egri Főegyházmegye oktatási intézményeiben!

A most induló pályázat keretében az Egri Főegyházmegye fenntartásában lévő oktatási intézmények informatikai támogatása valósul meg. A projekt megvalósítása során egy olyan informatikai szoftver létrehozása történik, amelynek segítségével a főegyházmegyének egy helyen lehetősége lesz az általa fenntartott intézmények mindennapjait nyomon követni. A projekt teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetésének társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 167,29 millió forint.

Innovatív oktatás bevezetése a sajókeresztúri Eötvös József Általános Iskolában!

A hamarosan záruló projekt során iskolai tanulók táboroztatása, kirándulások, sportprogramok szervezése, egészségnapok szervezése, előadássorozatok, új pedagógiai tartalmak bevezetéséhez kapcsolódó képzések megvalósítása, a programokhoz kapcsolódó eszközök beszerzése valósult meg. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 33,30 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search