Archivum (hónap): 2014 október

Miskolc városában megkezdődtek a csatornahálózat bővítési munkálatai

A csatornahálózat bővítési munkálatok részben a még ellátatlan területek csatornázását szolgálják, részben pedig az eddig egyesített csatornarendszer szétválasztása érdekében folynak. Városi beruházásban a szennyvíz csatornahálózat bővítése valósul meg úgy, hogy számos hasonló beruházással ellentétben a szennyvíz bekötővezeték (az ingatlanon elhelyezett tisztítóidomtól az utcai gerincvezetékig) létesítéséhez nem kell hozzájárulást fizetniük.

Elkészült a Borsosberényi Katolikus Általános Iskola épületenergetikai felújítása

A sikeres műszaki átadásra 2014. október 10-én került sor, a projekt zárása 2014. október 31-én történik. Az iskolába telepített napelemeknek, nyílászárócseréknek, pelletkazánoknak és hőszigetelésnek köszönhetően nagymértékben racionalizálódott az iskola energetikai fenntartása.

Új diáktábor épült Sarudon!

A most záruló beruházás keretében iskolás fiatalok számára új, katolikus szellemiségű turisztikai szálláshely épült, mely 30 fő egyidejű befogadására alkalmas. A beruházás költségeit teljes egészében az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból nyert támogatás fedezi, a projekt összköltsége 19 683 371 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search