Archivum (hónap): 2015 október

Családi napközik kialakítása Miskolcon


A „Családi napközik kialakítása Miskolcon” című pályázat a TÁMOP-2.4.5-12/1-20
12-0206 azonosító számú projekt keretein belül került megvalósításra. A 49 millió forint európai uniós támogatás segítségével a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezete a projekt kivitelezését 2014. április 1-jén kezdhette meg és 2015. október 31-én fejezte be.

Modern oktatási környezet megteremtése a Sajókazai Általános Iskolában!

A hamarosan záruló beruházás keretén belül a Sajókazai Általános Iskola felújításával és átépítésével a mindennapos testnevelés infrastrukturális és tárgyi feltételeinek fejlesztése történt meg, megvalósult az iskola energetikai korszerűsítése is több mint 300 diák színvonalas oktatásának biztosítása céljából. A beruházást teljes egészében az Észak-Magyarországi Operatív programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 555,69 millió forint.

A miskolci Egressy Béni-Erkel Ferenc Zeneiskola könyvtárának informatikai fejlesztése!

A hamarosan záruló pályázat célja, az iskola nevelési programjának támogatása tanulók, és tanárok által is elérhető könyvtári szolgáltatások, informatikai infrastruktúra fejlesztéssel. Ezen vélok elérése érdekében informatikai eszközök és szoftverek kerültek beszerzésre az Egressy Béni – Erkel Ferenc Zeneiskolában A programok teljes költségét az Új Széchenyi Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetésének társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 5,50 millió forint.

Modern oktatási környezet megteremtése a sárospataki Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskolában!

A hamarosan elkészülő beruházás keretén belül az Iskola felújításával és átépítésével a mindennapos testnevelés infrastrukturális és tárgyi feltételeinek fejlesztése valósul meg, megoldódik az iskola energetikai korszerűsítése is az ide járó diákok színvonalas oktatásának biztosítása céljából. A beruházást teljes egészében az Észak-Magyarországi Operatív programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 518,88 millió forint.

II. János Pál Katolikus Általános Iskola fejlesztése Ózdon!

A hamarosan záruló beruházás keretén belül az Iskola felújításával és átépítésével a mindennapos testnevelés infrastrukturális és tárgyi feltételeinek fejlesztése valósul meg, megoldódik az iskola energetikai korszerűsítése is az ide járó diákok színvonalas oktatásának biztosítása céljából. A beruházást teljes egészében az Észak-Magyarországi Operatív programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 520,00 millió forint.

Innovatív oktatás a Jászapáti Szent Imre Katolikus Általános Iskolában!

A hamarosan záruló projekt során iskolai tanulók táboroztatása, kirándulások, sportprogramok szervezése, egészségnapok szervezése, előadássorozatok, új pedagógiai tartalmak bevezetéséhez kapcsolódó képzések megvalósítása, a programokhoz kapcsolódó eszközök beszerzése valósult meg. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 11,29 millió forint.

Innovatív oktatás bevezetése a Káli Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskolában!

A hamarosan záruló projekt során iskolai tanulók táboroztatása, kirándulások, sportprogramok szervezése, egészségnapok szervezése, előadássorozatok, új pedagógiai tartalmak bevezetéséhez kapcsolódó képzések megvalósítása, a programokhoz kapcsolódó eszközök beszerzése valósult meg. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 11,96 millió forint.

Innovatív oktatás bevezetése a sárospataki Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskolában!

A hamarosan záruló projekt során iskolai tanulók táboroztatása, kirándulások, sportprogramok szervezése, egészségnapok szervezése, előadássorozatok, új pedagógiai tartalmak bevezetéséhez kapcsolódó képzések megvalósítása, a programokhoz kapcsolódó eszközök beszerzése valósult meg. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 11,95 millió forint.

Innovatív oktatás bevezetése a bánrévei Szent Mihály Katolikus Általános Iskolában!

A hamarosan záruló projekt során iskolai tanulók táboroztatása, kirándulások, sportprogramok szervezése, egészségnapok szervezése, előadássorozatok, új pedagógiai tartalmak bevezetéséhez kapcsolódó képzések megvalósítása, a programokhoz kapcsolódó eszközök beszerzése valósult meg. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 11,92 millió forint.

Innovatív oktatás bevezetése az ózdi II. János Pál Katolikus Általános Iskolában!

A hamarosan záruló projekt során iskolai tanulók táboroztatása, kirándulások, sportprogramok szervezése, egészségnapok szervezése, előadássorozatok, új pedagógiai tartalmak bevezetéséhez kapcsolódó képzések megvalósítása, a programokhoz kapcsolódó eszközök beszerzése valósult meg. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 11,88 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search