Archivum (hónap): 2023 július

Befejeződött a SZÉV Kft. technológia és infrastruktúra fejlesztése!

A most záruló beruházás keretén a SZÉV Kft. telephelyének energetikai korszerűsítése valósult meg eszközbeszerzéssel és személyi képzéssel. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 27,69 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert feltételesen vissza nem térítendő Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 39,56 millió forint.

Belterületi vízrendezés Parasznyán III. üzem!

A most záruló beruházás során csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztésének III. üteme valósult meg Parasznyán. A beruházást teljes egészében a Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 90 millió forint.

Biztos Kezdet Gyerekház kialakítása Hernádkak Községben!

A most záruló Gyerekház Kialakítása tárgyú projekt elsődleges célja a képességfejlődés segítése, a kisgyermeket nevelő szülő minél korábbi szakszerű támogatása volt. A beruházást teljes egészében az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 40 millió forint.

Gyártás és kapacitásfejlesztés a D-Gesztor Kft-nél!

A most záruló beruházás keretén a D-Gesztor Kft. miskolci telephelyén új gyártócsarnok építése valósult meg eszközbeszerzéssel. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 314,2 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz alapjából nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 448,85 millió forint.

Községháza energetikai korszerűsítése Sajószögeden!

A hamarosan záruló beruházás célja a Sajószöged Községi Önkormányzat Községháza energetikai korszerűsítése az energiahatékonyság, energiatakarékosság és az ezen keresztül elérhető környezettudatos működés érdekében. A beruházást teljes egészében a Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 47,19 millió forint.

Befejeződött a Carbonare Kft. fejlesztése Felsőzsolcán!

A most záruló beruházás keretén a Carbonare Kft. által üzemeltetett Pizza Napoli étterem ingatlan felújítása, a terasz növelése valósult meg eszközbeszerzéssel és személyi képzéssel. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 33,12 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 47,32 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search