Archivum (hónap): 2022 május

Új eszközök beszerzése az Unió Fuvarozó Sped Kft-nél!

A most induló fejlesztés során a mindennapi munkavégzéshez elenegdhetetlenül fontos, új eszközök beszerzése valósul meg az Unió Fuvarozó Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-nél. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 2,55 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 3,64 millió forint.

Megkezdődik Doba község csapadékvíz elvezetési rendszerének korszerűsítése projekt

Doba település egyes részein teljes mértékben megoldhatatlan a csapadékvíz elvezetése. Sajnos, a község azon egységei sem élvezhetnek védelmet, ahol van csapadékvíz elvezető rendszer, hiszen azok is elhasználódtak, feltöltődtek és eltömődtek az évek során. A problémát tetézi a külterületen található Somló hegyről leömlő csapadék és hordalék is, mivel az elvezetésére szolgáló Határ-árok már nem képes elvezetni az éghajlatváltozás következtében fokozottan jelentkező csapadékvizeket. Doba Község a csapadékvíz elvezetésének korszerűsítését valósítja meg a TOP-2.1.3-16-VE1-2019-00028 azonosítószámú, 249.749.201 forint támogatás tartalmú, 100 százalékos intenzitású uniós forrást magában foglaló pályázat keretében.

Komplex épületenergetikai fejlesztés Olaszliszkán!

A most záruló projekt során Olaszliszka Község tulajdonában álló Polgármesteri Hivatal, Kerekerdő Óvoda, Orvosi Rendelő, Általános Iskola, Tornacsarnok energetikai korszerűsítése valósult meg. A beruházást teljes egészében a Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 67,47 millió forint.

Juhászné Nagy Nóra egyéni vállalkozásának fejlesztése!

A most induló fejlesztés során Juhászné Nagy Nóra egyéni vállalkozásának energetikai fejlesztése fog megvalósulni eszközbeszerzéssel. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 3,07 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 4,38 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search