Juhászné Nagy Nóra egyéni vállalkozásának fejlesztése!

A most induló fejlesztés során Juhászné Nagy Nóra egyéni vállalkozásának energetikai fejlesztése fog megvalósulni eszközbeszerzéssel. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 3,07 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 4,38 millió forint.

A vállalkozás 1996.06.18-án családi házuk udvari helyiségében indult festék- és vegyiáru boltként. 1997 tavaszán ingatlant vásároltak a település központjában, felújítás után költöztették boltjukat erre a helyre, ahol bővebb áruválasztékkal, naprakészen tudnak a vásárlóik igényeinek megfelelni. Növekvő forgalomra reagálva előbb üzlettér bővítés, majd raktár, illetve irodarész kialakítása valósult meg. 2008-tól bővítették tevékenységi körüket: gyárilag csomagolt tartós élelmiszerek, papír-írószer, italáru, üdítők kerültek a kínálatba. 2018 őszére elkészült az új 90 négyzetméter alapterületű raktár a bolt udvarán, így a téli raktározás fagymentes helyen megoldottá vált. A közelmúltban napelemes beruházást hajtottak végre. Az épület raktári polcokkal jól felszerelt, raklapos áru nagy mennyiségű elhelyezésére alkalmas. Nagy méretű bejárati kapuval ellátott, mely rakodógép alkalmazását is lehetővé teszi a munkavégzés során. Sikeres piaci működés a vásárlók bizalmának növelésével, a versenyképesség folyamatos fenntartásával érhető el. A kereskedelmi tevékenységet szolgáló eszközök és egyéb technikai feltételek megújulása folyamatos igény. A 26 éve működő vállalkozás egyes berendezési tárgyai elavulttá váltak, a világban emelkedő energiaárak mindannyiunk számára előre gondolkodást sürgetnek. A nagy tömegű áru mozgatása jelentős energiákat köt le a napi működésben, valós igény a rakodási kapacitásuk gépi erővel való kiegészítése.

A most kezdődő beruházás keretén belül beszerzésre kerül:

-              1db 1500 kg teherbírású elektromos üzemű gyalogvezérlésű targonca,

-              bolti polcrendszer,

-              fűtési, hűtési rendszer korszerűsítése, átalakítása.

Az új modern polcrendszer, valamint az elektromos targonca beszerzésével javul a vállalkozás hatékonysága, munkavégzés színvonala is jelentősen növekszik. A fűtési és hűtési rendszerek átállítása megújuló energiára már rövid távon is a működési költségek nagyarányú csökkenését eredményezi. A meglévő naperőmű termelésére kapcsolódva előnyös a fűtési/hűtési rendszer átalakítása elektromos üzemmódra. A most kezdődő projektnek köszönhetően növekszik a vállalkozás jövedelmezősége, pénzügyi stabilitása, ezáltal munkahely megtartó képessége is.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósul meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search