Archivum (hónap): 2023 augusztus

A HEJŐ-KER Kft modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése!

A most záruló beruházás keretén belül a HEJŐ-KER Kft. technológiai, energetikai és infrastrukturális fejlesztése valósult meg. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 32,75 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz forrásából nyert Európai Uniós feltételesen vissza nem térítendő támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 26,99 millió forint.

Befejeződött a ZÉG Kft. technológia és gépészeti fejlesztése Sátoraljaújhelyen!

A most záruló beruházás keretén a ZÉG Kft technológia és gépészeti fejlesztése valósult meg eszközbeszerzéssel. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 84,74 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 121,06 millió forint.

A PAJZS “94″ Kft. sajóbábonyi telephelyének és egészségügyi tevékenységének korszerűsítése!

A most záruló beruházás keretén a PAJZS „94” Kft. sajóbábonyi telephely épületeinek energetikai korszerűsítése valósult meg. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 13,4 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert, feltételesen vissza nem térítendő Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 19,14 millió forint.

A szentistváni Édesem Cukrászda fejlesztése!

A most záruló beruházás keretén a Szentistváni Édesem Cukrászda energetikai és technológiai fejlesztése valósult meg eszközbeszerzéssel. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 9,73 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 13,9 millió forint.

Technológiai innováció az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.-nél!

A napokban záruló projekt keretén belül digitális röngentechnika és a lovak fogászati ellátást segítő eszközbeszerzés valósult meg. A beruházás 30%-át az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 9,2 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 13,14 millió forint.

A JD BAU 2014 Kft. üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése!

A most záruló fejlesztés során új irodaház építése valósult meg eszközbeszerzéssel a JD Bau 2014 Kft-nél. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 85,81 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, feltételesen vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 122,59 millió forint.

Befejeződött a CreativEnergy Kft. technológiai és telephelyfejlesztése!

A most záruló beruházás keretén a CreativEenergy Kft. telephelyének infrastrukturális és technológiai fejlesztése. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 113,07 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 161,52 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search