A HEJŐ-KER Kft modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése!

A most záruló beruházás keretén belül a HEJŐ-KER Kft. technológiai, energetikai és infrastrukturális fejlesztése valósult meg. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 32,75 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz forrásából nyert Európai Uniós feltételesen vissza nem térítendő támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 26,99 millió forint.

 A céget id. Temesvári László alapította 1993-ban. Eleinte mészoltó telepként működött, majd a 2005-től vásárolt készletek értékesítésével bővült a tevékenység, elsősorban nehéz építőanyagokkal. Idővel a hangsúly áthelyeződött az építőanyag kis- és nagykereskedelemre, a mészoltó tevékenység megszűnt.

Bővülő raktárhoz és bemutató teremhez, a gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgáláshoz a gépbeszerzés elengedhetetlen volt a további fejlődéshez, hogy a lehető leggyorsabban tudják a Vásárlóikat kiszolgálni, illetve az áruátvétel ne akadályozza az árukiadást. Beszerzésre került 2 db elektromos és 1 db diesel üzemű homlokvillás targonca, illetve 1-1 db palettaszállító és magasemelésű gyalogkíséretű elektromos targonca, valamint raklapos és lemezpolcos állványrendszer. Az információs technológiai fejlesztésektől azt várja a vállalkozás, hogy megbízható, stabil hálózat szolgálja az adminisztrációt, és a raktárkezelést, értékesítést. Ehhez szükség van 4 db jó teljesítményű asztali gépre. Az 1 db Macbook, valamint 1-1 db Ipad Pro az otthoni munkavégzéshez nyújt segítséget különös tekintettel a pandémia miatti helyzetre is, ami sajnos még visszajöhet. A szintén beszerzett 3 db telefon a kommunikációt segíti útközben. Fejleszteni szeretnék a közösségi oldalakon való elérhetőségüket, ahol a nap nagy részében a most beszerzett új mobil eszközök segítségével gyors választ tudnak adni vásárlóiknak kérdéseikre, megrendeléseikre. A napelemes rendszer az új bemutatótermükre/ irodaházukra lett felszerelve, mellyel biztosítani tudják a teljes áramellátásukat, és a klíma berendezések működését, így egy környezet tudatos, fenntartható eladótérrel, raktárral és irodával bővül a HEJŐ-KER Kft.

A most záruló fejlesztés eredményeképpen javul a vállalkozás hatékonysága, rugalmassága. A beszerzett modern anyagmozgató berendezések alacsony energiaigénye szintén az állandó költségek csökkentését eredményezik akárcsak a modern hűtő-fűtő klímaberendezések melyek hatékonyan tudnak együttműködni a telepített napelemes rendszerrel. Jelen pályázat eredményeképpen csökkennek a HEJŐ-KER Kft költségei, javul a pénzügyi stabilitása és ezzel a munkahely megtartó ereje.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósult meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search