Archivum (hónap): 2022 szeptember

Innovatív szerviztechnológia bevezetése a Lukács Autó Kft-nél!

A most záruló pályázat során szervíztechnológiai fejlesztés valósult meg eszközbeszerzéssel és munkahelyi képzéssel a Lukács Autó Kft-nél. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozta, a fennmaradó 30,78 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 43,97 millió forint.

Telephelyfejlesztés és technológiai korszerűsítés a Triál-Bau Kft.-nél!

A most záruló fejlesztés során megvalósult a TRIÁL-BAU Kft. székhelyének belső építészeti átalakítása, valamint új eszközök beszerzésével technológiai fejlesztése. A beruházás 45%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozta, a fennmaradó 95,82 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 174,22 millió forint.

Új bölcsőde építése kezdődik Soroksáron

Budapest Főváros XXIII. Kerület Soroksár Önkormányzata új bölcsődét hoz létre Budapesten a Fatimai utca 19. szám alatt. A bölcsőde építése az Európai Unió és Magyarország Kormánya támogatásával valósul meg. A bölcsőde megvalósítására szánt 840 millió forintos vissza nem térítendő támogatást az önkormányzat Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszközének “A” komponensén belül a Bölcsődei nevelés fejlesztése címmel kiírt felhívásra benyújtott RRF-1.1.2-21-2022-00042 azonosító számú pályázat útján nyerte.

Energetikai fejlesztés az Ametyst Hotelben!

A hamarosan záruló projekt során Mezőkövesd Zsóry területén lévő Ametyst Hotel energetikai korszerűsítése valósult meg az épület energiahatékonyságának javításával, valamint megújuló energiaforrások felhasználására irányuló beruházás megvalósításával. A beruházás 45%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 49,65 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége: 90,27 millió forint.

Energetikai korszerűsítés az Alarm Elektronika Kft-nél!

A hamarosan záruló projekt során az ALARM ELEKTRONIKA Kft. székhelyekén funkcionáló épület és gazdasági épület energetikai felújítása és korszerűsítése valósult meg. A beruházás 45%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 5,58 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége: 10,15 millió forint.

Megvalósult Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Mezőcsát, Répáshuta, Nagycsécs, Szakáld és Kács Településeken!

A hamarosan záruló projekt célja Mezőcsát, Répáshuta, Nagycsécs, Szakáld és Kács települések önkormányzatai által üzemeltetett épületek energetikai korszerűsítése, fejlesztése. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 255,29 millió forint.

Új bölcsőde építése Halmajon!

A most záruló projekt során új 230 négyzetméter alapterületű, 14 férőhelyes, egy csoportszobás bölcsőde épült Halmajon. A beruházást teljes egészében a Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 177,36 millió forint.

Új bölcsőde építése Igricin!

A hamarosan záruló projekt keretén belül a meglévő óvoda bővítése, új bölcsőde és a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelő játszóeszközök építése valósult meg. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 163,53 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search