Archivum (hónap): 2013 január

Saját tulajdonú irodában folytathatja tevékenységét az Induvidual Safety Kft!

A most záruló beruházás keretén belül került sor Kisvárdán lévő ingatlan megvásárlására, melyben a pályázatot benyújtó Induvidual Safety Kft.új irodahelysége került kialakításra. A beruházás költségeinek 55 %-át a kedvezményezett önerőből finanszírozta, a fennmaradó 4 050 000 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 9 000 000 Ft.

A Tokaji Óvoda és Városi Könyvtár informatikai fejlesztése!

A most zárult beruházás célja az iskola nevelési programjának támogatása tanulók, és tanárok által is elérhető könyvtári szolgáltatások, informatikai infrastruktúra fejlesztéssel. A beruházás az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint a Magyar Köztársaság Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program támogatásával valósult meg, összköltsége 8 000 000 Ft. A beruházás 100 %-os támogatási intenzitású.

Megújuló energiaforrást hasznosító erőmű épült a KISERŐ Kft-nél!

A KISERŐ Kft. mint energia szolgáltató a Sajóbábonyi Ipari Park területén a megnövekedett gőz energia igény biztosítása miatt gazdaságos és környezetbarát energia forrást kutatva, faapríték és napraforgóhéj energiáját hasznosító kazánnal működő erőművet helyezett üzembe. A beruházás költségeinek 70%-át a KISERŐ Kft. önerőből finanszírozta, a fennmaradó 97 284 646 forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 324 606 760 Ft.

Saját tulajdonú ingatlanban folytathatja a munkát Dr Szesztai Zsuzsanna ügyvédi irodája!

A most záruló beruházás keretén belül Dr Szesztai Zsuzsanna egyéni ügyvéd új, irodahelyiségként funkcionáló ingatlant szerzett be a vállalkozás fejlesztése, bővítése érdekében. A beruházás költségeinek 55 %-át az Ügyvédnő önerőből finanszírozta, a fennmaradó 2 002 500 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt tervezett összköltsége 4 450 000 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search