Archivum (hónap): 2014 július

Közösségépítő programok valósultak meg Kistokajban!

Közösségépítő programok zárulnak Kistokajban melyek célja különböző korosztályok, illetve a település lakói részére közösségek kapcsolatok kialakítása, a helyi társadalom megújítása, hogy a már létrehozott Integrált Közösségi és Szolgáltató Terek Kistokaj kulturális fejlődésének motorja, központja legyen. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 5 000 000 Ft.

Mozgás, közösség- és oktatás fejlesztési háttér megteremtése a Miskolci Görög Katolikus Általános Iskolában

A hamarosan kezdődő projekt keretében a Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola fejlesztése valósul meg. Célja a modern, befogadó oktatási környezet és a mindennapos testnevelés infrastrukturális feltételeinek megteremtése, kötelező helyiségek kialakításával, felújításával és eszközök beszerzésével a minőségi oktatás feltételeinek megteremtése érdekében. A beruházás további célja energiahatékonyság korszerűsítésével C energiaosztály elérése. A beruházás a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, teljes egészében az Észak-Magyarországi Operatív programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 519 961 000 Ft.

„Kősziklára Építünk” Görögkatolikus oktatási intézmény fejlesztése Edelényben!

A hamarosan megkezdődő berhuázás keretén belül az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Kéttannyelvű Általános Iskola felújításával és átépítésével a mindennapos testnevelés infrastrukturális és tárgyi feltételeinek fejlesztése valósul meg, megoldódik az iskola energetikai korszerűsítése is több mint 650 diák színvonalas oktatásának biztosítása céljából. A beruházást teljes egészében az Észak-Magyarországi Operatív programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 519 750 000 Ft.

Óvodafejlesztés az Egri Főegyházmegye fenntartásában lévő óvodákban!

A most befejeződő projekt során képzések, tréningek valósultak meg az óvodák vezetői és az óvónők részére, melyek célja az óvodai nevelés színvonalának emelése, magas szinten tartása. A pályázatban 6 darab az Egri Főegyházmegye fenntartásában lévő óvoda vezetői, pedagógusai vettek részt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 57 887 380 Ft.

Óvodafejlesztés Hernádkak Községben!

A most befejeződő projekt során képzések, tréningek valósultak meg az óvodák vezetői és az óvónők részére, melyek célja az óvodai nevelés színvonalának emelése, magas szinten tartása. A pályázatban Hernádkak Község fenntartásában lévő óvoda pedagógusai vettek részt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 57 887 380 Ft.

Sajókazai Napközi Otthonos Óvoda fejlesztése!

A most befejeződő projekt során képzések, tréningek valósultak meg az óvoda vezetője és az óvónők részére, melyek célja az óvodai nevelés színvonalának emelése, magas szinten tartása. A pályázatban Sajókaza Község fenntartásában lévő napközi otthonos óvoda pedagógusai vettek részt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 20 409 731 Ft.

Óvodafejlesztés a Sajóbábonyi Napközi Otthonos Óvodában!

A most befejeződő projekt során képzések, tréningek valósultak meg az óvodák vezetői és az óvónők részére, melyek célja az óvodai nevelés színvonalának emelése, magas szinten tartása. A pályázatban Sajóbábony Város Önkormányzatának fenntartásában lévő óvoda pedagógusai vettek részt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 16 335 015Ft.

Óvodafejlesztés Tardona Községben!

A most befejeződő projekt során képzések, tréningek valósultak meg az óvodák vezetői és az óvónők részére, melyek célja az óvodai nevelés színvonalának emelése, magas szinten tartása. A pályázatban Tardona Község fenntartásában lévő óvoda pedagógusai vettek részt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 8 450 600 Ft.

Megkezdődött a Borsosberényi Katolikus Általános Iskola épületenergetikai felújítása

A borsosberényi Szent Márton Katolikus Általános Iskola 2014. január 15-én pályázatot nyújtott be az „Egyházi jogi személyek épületenergetikai fejlesztése megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva a konvergencia régiókban” c. pályázati kiírásra „Borsosberény, Katolikus Általános Iskola épületenergetikai felújítása” címmel. A pályázattal kapcsolatban 2014. március 17-én született pozitív támogatói döntés, amely alapján az iskola 100%-os támogatottságú projektet valósíthat meg, így nem kell a pályázathoz önerőt biztosítania. 

Szakmai és nyelvi képzések a CreativEnergy kft-nél!

8 fő szakmai és nyelvi képzése valósult meg a CreativEnergy Kft-nél. A megszerzett tudást munkájuk során minden nap tudják hasznosítani akár saját kivitelezésű munkájukat, akár fővállalkozóként a kivitelezések irányítását végzik. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 3 949 767 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search