Archivum (nap): 2014. július 21. hétfő

Óvodafejlesztés az Egri Főegyházmegye fenntartásában lévő óvodákban!

A most befejeződő projekt során képzések, tréningek valósultak meg az óvodák vezetői és az óvónők részére, melyek célja az óvodai nevelés színvonalának emelése, magas szinten tartása. A pályázatban 6 darab az Egri Főegyházmegye fenntartásában lévő óvoda vezetői, pedagógusai vettek részt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 57 887 380 Ft.

Óvodafejlesztés Hernádkak Községben!

A most befejeződő projekt során képzések, tréningek valósultak meg az óvodák vezetői és az óvónők részére, melyek célja az óvodai nevelés színvonalának emelése, magas szinten tartása. A pályázatban Hernádkak Község fenntartásában lévő óvoda pedagógusai vettek részt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 57 887 380 Ft.

Sajókazai Napközi Otthonos Óvoda fejlesztése!

A most befejeződő projekt során képzések, tréningek valósultak meg az óvoda vezetője és az óvónők részére, melyek célja az óvodai nevelés színvonalának emelése, magas szinten tartása. A pályázatban Sajókaza Község fenntartásában lévő napközi otthonos óvoda pedagógusai vettek részt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 20 409 731 Ft.

Óvodafejlesztés a Sajóbábonyi Napközi Otthonos Óvodában!

A most befejeződő projekt során képzések, tréningek valósultak meg az óvodák vezetői és az óvónők részére, melyek célja az óvodai nevelés színvonalának emelése, magas szinten tartása. A pályázatban Sajóbábony Város Önkormányzatának fenntartásában lévő óvoda pedagógusai vettek részt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 16 335 015Ft.

Óvodafejlesztés Tardona Községben!

A most befejeződő projekt során képzések, tréningek valósultak meg az óvodák vezetői és az óvónők részére, melyek célja az óvodai nevelés színvonalának emelése, magas szinten tartása. A pályázatban Tardona Község fenntartásában lévő óvoda pedagógusai vettek részt. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 8 450 600 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search