Archivum (hónap): 2017 július

Kapacitásbővítő beruházás az AXIÁL CHEM Kft-nél

A most záruló fejlesztés segítségével a vállalkozás jelenlegi tevékenysége bővül új oldószer regeneráló berendezés beszerzésével. A beruházás 50%-át az AXIÁL CHEM Kft. saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 27,35 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 54,7 millió forint.

Rendezvényhelyszínek és múzeum kialakítása Bogács, Bükkszentkereszt és Bükkábrány településeken!

A hamarosan induló projekt célja múzeum és rendezvényhelyszínek kialakítása Bükkszentkereszt, Bogács, Bükkábrány településeken. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Terület és Településfejlesztési Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 341,5 millió forint.

Kutatásfejlesztési projekt megvalósítása kezdődik a NORD-STARKE Holding Kft-nél

A NORD-STARKE Holding Kft. pályázatot nyújtott be a „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” tárgyú felhívásra, melynek keretében 999,83 millió Forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.  A „Minőségorientált komplex ipari termelési rendszer és modell kifejlesztése, új módosított keményítő kialakítása, illetve új rostalapú feldolgozott termék hasznosításának kutatása” című, GINOP-2.1.1-15-2016-00855 azonosítószámú projekt keretében, kialakításra kerül egy teljesen új minőségközpontú termelési modellrendszer, valamint kidolgozásra kerül egyrészt egy új, fizikai-kémiai (technológiai) tulajdonságában módosított keményítőalapú termék, valamint egy új típusú tovább feldolgozott takarmány vagy humán felhasználásra szánt tápanyag kiegészítő, adalékanyag is. 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search