Archivum (hónap): 2015 február

Európai Uniós támogatással indul Szabó Tamás vállalkozása!

A most záruló projekt keretén belül irodai bútorok, számítógépek, nyomtatók, valamint azok működtetéséhez szükséges tonerek és papír lett beszerezve Szabó Tamás fiatal közgazdász induló egyéni vállalkozása munkafeltételeinek biztosítása céljából A beruházás 10 %-át a kedvezményezett önerőből finanszírozta, a fennmaradó 3 millió forintot az Európai Unió és Magyarország kormánya által közösen biztosított támogatás fedezi. A projekt összköltsége 3,33 millió forint.

Új épülettel és eszközökkel bővült az Egri Caritas Központ!

A hamarosan záruló beruházás keretén belül új ingatlan épült az Egri Karitász Központ Kolozsvári utcai ingatlanán, illetve a feladataik hatékonyabb ellátása érdekében jelentős mértékű eszközbeszerzés is megvalósult. A projekt hatására 3 férőhellyel bővül a központ és 3 új munkahely jött létre. A beruházás 5%-át az intézmény önerőből finanszírozta, a fennmaradó 99,75 millió forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 105 millió forint.

Véget ért az épületenergetikai felújítás a Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskolában!

A most záruló beruházás megvalósításával megtörtént az iskola épületének energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújításra kerülő épület mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, összköltsége 139 158 650 Ft.

Befejeződött az Energetikai felújítás az egri Szent Imre Katolikus Általános Iskolában!

A most záruló beruházás megvalósításával megtörténik az iskola mindkét épületének energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújított épületek mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 66 357 500 Ft.

Energetikai fejlesztés zárul a Vámosgyörki Visontai Kovách László Katolikus Általános Iskolában!

A most befejeződő beruházás megvalósításával megtörtént az iskola épületének és a tornatermi szárnynak energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújításra kerülő épületek mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, összköltsége 112 775 810 Ft.

Befejeződött az energetikai fejlesztés a miskolci Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskolában!

A most záruló beruházás megvalósításával megtörtént az iskola mindkét épületének és tornatermi szárnynak energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújításra kerülő épületek mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 150 000 000 Ft.

Befejeződött az épületenergetikai korszerűsítés a Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskolában!

A most záruló beruházás megvalósításával megtörtént az iskola épületeinek energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújításra kerülő épületek mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 150 000 000 Ft.

Befejeződött az encsi Szent László Katolikus Általános Iskola energetikai korszerűsítése!

A most záruló beruházás megvalósításával megtörtént az iskola épületének energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja az volt, hogy a felújításra kerülő épület mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 149 498 345 Ft.

Befejeződött az energetikai felújítás a tenki Szent Imre Katolikus Általános Iskolában!

A most záruló beruházás megvalósításával megtörtént az iskola mindkét épületének és tornatermi szárnynak energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja az volt, hogy a felújításra kerülő épületek mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, a projekt összköltsége 69 850 000 Ft.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search