A szentistváni Édesem Cukrászda fejlesztése!

A most záruló beruházás keretén a Szentistváni Édesem Cukrászda energetikai és technológiai fejlesztése valósult meg eszközbeszerzéssel. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozta, a fennmaradó 9,73 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 13,9 millió forint.

 Tóth András egyéni vállalkozó által családi vállalkozásként 2006 óta üzemelteti Szentistvánon az Édesem Cukrászdát. A cukrászdában széles körű sütemény és fagylalt kínálattal várják vendégeiket. Termékskálában megtalálhatók a hagyományos cukrásztermékek, házias készítmények és a mai igényekhez igazodó modernebb termékek is. A vállalkozás kezdetektől fogva természetes alapanyagokat használ, mellőzi az adalékanyagok felhasználását. Nagyon fontosnak tartja, hogy termékei ne csak finomak, mutatósak, de egészségesek is legyenek, ezért csak kiváló minőségű ellenőrzött forrásból származó alapanyagot használ: zamatos gyümölcsöket, valódi csokoládét, vajat, tejszínt.

A most záruló projekt keretén belül felújításra került az ingatlan fűtési rendszere, megtörtént a kazán cseréje és a hozzá tartozó gépészeti munkák, valamint a meglévő világítótestek is korszerűsítésre kerültek. Jelen projekt keretén belül beszerzésre került:

  • 1 db ikermérleges adagoló félautomata fóliaheggesztővel
  • 1 db aggregátor
  • 1 db manuális konvekciós sütő párásítóval
  • 1 db ipari hűtőszekrény

A most megvalósult fejlesztések, illetve beszerzett eszközök segítségével a cukrászda bővíteni tudja az általa elérhető vásárlók körét, a szolgáltatás színvonalát. Jelen támogatás felhasználásával olyan korszerű, nagyobb kapacitású géppark kiépítése valósult meg, amely által az árbevételét és eredményességét is növelni tudja.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül valósult meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search