Befejeződött a CreativEnergy Kft. technológiai és telephelyfejlesztése!

A most záruló beruházás keretén a CreativEenergy Kft. telephelyének infrastrukturális és technológiai fejlesztése. A beruházás 30%-át a vállalkozás önerőből finanszírozza, a fennmaradó 113,07 millió forintot a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatása fedezi, a projekt összköltsége: 161,52 millió forint.

 A Creatív3000 Betéti Társaság 1996-ban alakult családi vállalkozásként. Fő tevékenységként épületgépészeti beruházásokat 2001 közepe óta végzünk. Megbízható, pontos szolgáltatásaink eredményeként vevőkörünk folyamatosan bővül, árbevételünk nő. A szolgáltatásaink iránti megnövekedett

érdeklődés miatt 2009-ben létszámbővítést és cégforma váltást hajtottunk végre, így megalakult a CreativEnergy Kft. Társaságunk 2016- ban vásárolta meg a Miskolc, Petőfi út 45. szám alatti 2021 hrsz-ú ingatlant, melyben a cég állományi létszámának, megrendeléseinek és tevékenységi körének bővülése okán a cég székhelyét és üzemcsarnokát alakítjuk ki. Az új székhely és üzemcsarnokban rendelkezésre fognak állni a mérnökök irodai infrastruktúrája, illetve a fizikai állomány eszközeinek és gépparkjának tárolására alkalmas zárt, közútról jól megközelíthető, biztonsági és tűzvédelmi rendszerrel ellátott épületek, raktárak és térkövezett, aszfaltozott belső udvar.

A projekt keretében cégünk alaptevékenységéhez, az építési kivitelezési (épületgépészet, épületgépészeti szerelés, építészet) és mérnöki tevékenységet kiszolgáló külső és belső átalakítások valósulnak meg, emellett a telephelyen belüli közlekedés és anyagmozgatás biztosítása érdekében út és parkoló kerül kialakításra. Az épület gyengeárami rendszerének fejlesztése keretében az épület informatikai rendszerének, őrző-védő rendszere (videórendszer és riasztórendszer), valamint beléptető és kapunyitó rendszere kerül kialakításra. Az üzemcsarnok épületre a megújuló energiafelhasználás növelése érdekében a használati melegvíz ellátás rásegítésre síkkollektor (4,7 m2 abszorber felület) kerül telepítésre. A telephelyi anyagmozgatási eszközállományának fejlesztése céljából elektromos meghajtású targonca és villás raklapemelő, az építőipari kivitelezési tevékenységének kapacitásbővítése érdekében minikotró gép, 2 db kivitelezési állványrendszer, elektromos ollós emelőállvány, 2 db fogasléces felvonó, 2 db sittcsúszda rendszer, mobilkerítésrendszer és csőhornyoló kerül beszerzésre. kerül beszerzésre.

A most kezdődő pályázat eredményeképpen jelentősen javul vállalkozásunk infrastrukturális és eszköz ellátottsága, a most beszerzésre kerülő gépeknek köszönhetően, illetve a megújuló energiaforrás használatával jelentősen csökkennek a vállalkozásunk fenntartási költségei, közép és hosszútávon is fenntartható lesz a CreativEnergy Kft. gazdálkodása, nő a munkahely megtartó ereje.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósul meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search