Munkahelyi képzések a Tothal Fitt Kft-nél!

A személyi edzéssel foglalkozó miskolci székhelyű Tothál Fitt Kft. által megvalósításra kerülő képzések hozzájárulnak a cég versenyképességéhez. A munkavállalók nyelvtudásának fejlesztésével külföldi vendégekkel történő kapcsolattartás egyszerűsödik, a szakmai képzéssel pedig színvonalas szolgáltatást érhetnek el. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 1 238 000 Ft.

A 2003-ban alakult Tothál Fitt személyi Edző és Egészség stúdió személyi edzésen és kiscsoportos tréningeken egy az alapító által kidolgozott funkcionális edzésre épülő, mentális, fizikális egészség, szépség és jó közérzet megvalósulását eredményező edzésrendszert használ. A vállalkozás célja vendégeik igényeinek minél magasabb szintű kielégítése, melyhez nagymértékben hozzájárul a most záruló projekt A pályázat során az alábbi képzések valósultak meg:

  • 2 fő angol nyelvi képzés
  • 1 fő gymstick képzési rendszer

 Az intenzív nyelvi képzések megbízható tudást biztosítanak a cég munkavállalói számára ahhoz, hogy a külföldi vendégeik számára is színvonalas kikapcsolódást, edzést tudjanak biztosítani, ezért fontos számukra, hogy mindig az adott piaci helyzetnek megfelelő, naprakész szakmai és nyelvi ismeretekkel rendelkezzenek. A megszerzett szélesebb körű szakmai ismeretek új területek és új lehetőségeket nyitnak meg a személyi edzések szervezésének, lebonyolításának területén.

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search