Munkahelyi képzés az Abakémény Kft-nél!

Sikeres képzési program zárul az Abakémény Kft-nél, melynek keretén belül 3 munkavállaló kéményseprő szakmunkás képzése valósult meg. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 2 563 552 Ft.

A versenyképesség alapvető feltétele, hogy a vállalkozásnál versenyképes, gazdasági igényeknek megfelelő képzettséggel, munkavállalási képességekkel rendelkező munkaerő álljon rendelkezésre. A most záruló projekt célja a munkaerő motiválása, az élethosszig tartó tanulás támogatása a vállalkozás versenyképességének fenntartása érdekében. A vállalkozás célja, hogy az alkalmazottak a megszerzett tudást a cégnél alkalmazzák, melyet a versenyképes bérezés és egyéb juttatásokon kívül folyamatos szakmai képzésekkel biztosítanak.

 A jelenlegi tevékenység végzéséhez megfelelő számú szakmunkás áll a vállalkozás rendelkezésére, de a várható nyugdíjazások miatt szükségessé vált a fiatalabb munkaerő állomány továbbképzése, beiskolázása. Jelen projekt keretén belül 3 munkavállaló szerezte meg a kéményseprő szakképesítést melynek köszönhetően nő a vállalkozás termelési hatékonysága, emelkedik a szolgáltatási színvonal, lehetővé válik az ügyfélkör bővítése, a meglévő ügyfélkapcsolatok elmélyítése.

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search