Ingatlan fejlesztés a Gazdász K + K Kft-nél!

A most záruló beruházás keretén belül a Gazdász K + K Kft egy telephelyet vásárolt meg Szikszón, melyet a továbbiakban Szikszó Város Önkormányzatának a Start munkaprogarmban való hasznosításához hosszú távra bérbe fog adni. A beruházás költségeinek 10 %-át, a kedvezményezett önerőből finanszírozta, a fennmaradó 18 346 152  Forintból a Felsőzsolcai Takarékszövetkezet 9 173 076 Forint visszatérítendő hitele, valamint az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert 9 173 076 Forint Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 20 384 615 Ft.

A Gazdász K + K Kft 1995 novemberében alakult, fő tevékenységi köre: mérnöki tevékenység, tanácsadás. A cég árbevétele elsősorban környezetvédelmi szolgáltatásokból, felmérésből, monitoringokból és számviteli szolgáltatásból származik.

 A most záruló beruházással a cég új tevékenységi irányt vesz, mely a meglévőket jól kiegészíti. A vállalkozás vállalati kapcsolatai lehetővé teszik, hogy a partnereinek rövid és középtávon tárolási, esetlegesen csomagolási, raktározási, logisztikai szolgáltatást végezzenek. A most megszerzett ingatlan korábban malomként funkcionált, mind Miskolc, mind Szlovákia-Hidasnémeti irányából közúton és vasúton jól megközelíthető. A területen több épület is található, egy 337 négyzetméter alapterületű malomépület, 490 négyzetméter iroda, szociális helység, raktár, labor, további 110 négyzetméter iroda és szociális épület, mellékhelységek, 103 négyzetméter raktárépület, 513 és egy 1017 négyzetméter alapterületű gabonaraktár és egy 19 négyzetméteres garázs. A most záruló projekt eredményeként, növekszik a vállalkozás árbevétele, bővül a gazdasági tevékenységeinek sora, új takarmányozási alapanyag meghonosítására (algatermelés), fehérjetermelés felfuttatására nyílik lehetőség.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search