A JD BAU 2014 Kft. üzleti és termelési kihívásaihoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése!

A most induló fejlesztés során új irodaház építése valósul meg eszközbeszerzéssel a JD Bau 2014 Kft-nél. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 85,81 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, feltételesen vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 122,59 millió forint.

JD BAU 2014 Kft. 2014 decemberében alakult, főprofilja az alapítástól kezdve magasépítési kivitelezési munkák. A társaság kezdetekben a térség meghatározó építőipari cégeinek alvállalkozójaként tevékenykedett, majd 2016. júliustól fővállalkozóként, illetve generálkivitelezőként végezték szolgáltatásaikat.

Ahhoz, hogy növelni tudják a kapacitásaikat, új eszközök beszerzésére, illetve egy modern, a vállalkozást hosszú távon is kiszolgáló irodaépületre van szükségük. A most kezdődő pályázat keretén belül beszerzésre kerül 1 db új, CASE 695ST típusú kotró-rakodógép, 2 db mélyásó, 1 db rézsű kanál, 1 db mechanikus gyorscserélő, 1 db hidraulikus kalapács tartozékaival. A pályázat keretén belül megépítésre kerül egy majd 270 négyzetméter hasznos alapterületű irodaépület, ahol a földszinten helyet kap 4 db iroda helyiség, gépészeti és szerver szoba, teakonyha, vizesblokkok, egy kisebb irattár és lépcsőház, míg az emeleten irattár, raktár lesz. 7,4 Kwp kapacitású napelemes rendszer biztosítja az épület áram ellátását, a fűtés, illetve a használati melegvíz termelésére 8kw teljesítményű levegő- víz hőszivattyú kerül beépítésre a környezettudatos és fenntartható működés jegyében. Az ingatlanon kialakításra kerül még 7 db személygépkocsi, 1 db akadálymentes parkoló, továbbá 3 db kerékpár fogadására alkalmas kerékpártároló is.

A beszerzésre kerülő új eszköz által komoly fejlődést tudnak elérni mely nagyban megkönnyíti a munkájukat, az építési területek előkészítése gyorsabbá, pontosabbá, és teljes körűvé válik, így új ügyfeleket tudnak ezáltal elérni, valamint lehetővé válik egy komplexebb, szélesebb körű építőipari szolgáltatás. Az új majd 270 négyzetméter hasznos alapterületű irodaépület, biztosítani tudja a megfelelő irodai hátteret, a projektek műszaki pénzügyi előkészítési munkái biztosítottak lesznek, megfelelő irodai, szociális részleg és irattár, valamint tárgyaló kialakításával. A most kezdődő projektnek köszönhetően minőségileg jobb szolgáltatást tudnak végezni, így nagyobb piaci részesedést tudnak szerezni, ami a többi szolgáltatásukat is húzza magával, ezáltal növekszik a vállalkozás pénzügyi stabilitása, jövedelmezősége és munkahely megtartó képessége.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósul meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search