Eszközbeszerzés a Borsod Trade Works Bt-nél!

A most induló projekt keretén belül zöldterület kezeléséhez szükséges, valamint kozmetika szépségápolás tevékenységek fejlesztéséhez szükséges eszközök beszerzése valósul meg. A beruházás 30%-át a BORSOD TRADE WORKS Bt. saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 2,51 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 3,59 millió forint.

A Borsod Trade Works Bt-t 2014-től üzemelteti a jelenlegi tulajdonosi kör, egyéb üzletviteli tanácsadás gépjárműszervizeknek, tribológia szaktanácsadás (kenéstechnika), kertépítéssel, kertrendezéssel, kozmetikai szolgáltatás (sminktetoválással) foglalkozik. Jelen projekt keretében a 81.30 Zöldterület-kezelés, illetve a 96.02 Fodrászat-szépségápolás, pontosabban: 960203 – Kozmetika, szépségápolás tevékenységeket fejlesztik, mely tevékenységekhez megkapták a szükséges végzettséget, és jelenleg az eszközháttér beszerzése a céljuk, hogy a céljaikat hatékonyabban valósíthassák meg.

Mindkét szolgáltatásnak hatalmas piaci kereslete van, az állami támogatásoknak és kedvező banki hiteleknek köszönhetően felépült és folyamatosan épülő családi házak és lakóparkok körüli zöldterület kezelésre és kertépítésre ugrásszerűen megnőtt az igény országszerte így Borsod megyében is, ahol a vállalkozás tevékenykedik. Minőségi és garanciális munkát csak megfelelő szakmai háttérrel és megbízható gépparkkal lehet végezni, ezért pályázik a cég kizárólag a svéd Husqvarna kerti gépekre, mert világ és országszerte hatalmas referenciával és szervízhálózattal rendelkezik. A most kezdődő pályázat keretén belül beszerzésre kerül 1db fűnyíró (LC 356VP), 1 db áramfejlesztő, 1 db fűkasza, 2 db fűnyíró (LC151S), 1 db láncfűrész (545 II), 1 db láncfűrész (435 II), 1 db traktor, 1 db sweeper (traktor tartozék), 1 db fűhenger (traktor tartozék), 1 db kavicsborona (traktor tartozék), 1 db utánfutó profi (traktor tartozék), valamint 1 db Laptop. Pályázat másik része az újonnan indult mobil kozmetikai szolgáltatás, amit felsőfokú szakmai képesítéssel rendelkező Los Lilla tulajdonos hölgy végez. A koronavírus világjárvány hatása, hogy az emberek mind munka mind családi okok miatt nehezebben tudnak otthonról kimozdulni alapvető igényeiket kielégíteni, például a kozmetikai szolgáltatásokat igénybe venni. Ezért a most beszerzésre kerülő Spiritual sminktetováló gép és az Alveola elektromos kozmetikai ágy, lehetővé teszik a mobil szépségápolás és kozmetikai szolgáltatás elvégzését.

A most kezdődő beruházásnak köszönhetően növekszik a vállalkozás pénzügyi stabilitása mely így hozzájárul a Borsod Trade Works Bt. hosszú távú, stabil üzemeltetéséhez.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósul meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search