Gál Zoltán vállalkozás, Vegyes Bolt fejlesztése!

A most záruló fejlesztés során Négyes, Rákóczi u. 81. szám alatt található 35 m2 alapterületű, Vegyes-kiskereskedelem élelmiszer üzlet további bővítése valósult meg plusz 35 m2-el, valamint eszközbeszerzés. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 9,86 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 14,09 millió forint.

Gál Zoltán egyéni vállalkozó, 2020. 07.20-án kezdte meg a vállalkozását, ami régóta dédelgetett álomra épült, mely szerint egy szép közegben kisboltot nyithasson, ahol egy komplex szolgáltatással, terméklistával segítheti a település lakóit a mindennapi termékekhez történő hozzájutást, így megismerve az ott élő embereket, igényeiket.

Eredeti állapotában a bolt leromlott állapotú, régi épület volt, amit eleinte lassan saját erőből újítgattak fel, majd 2021 évben a vállalkozás pályázatot nyert a MFP “Kisbolt” felhívásra, mely keretében a meglévő 35 m2 épületet felújítását, közösségi kültéri tér kialakítását, gyógyhatású készítmények forgalmazásához szükséges feltételének megteremtését, külső homlokzat szigetelését, napelem telepítését, és eszközök beszerzését valósította meg. Ezen beruházások tovább fejlesztéseként a 3463 Négyes, Rákóczi u. 81. szám alatt található 35 m2 alapterületű, Vegyes-kiskereskedelem élelmiszerüzlet további bővítése valósult meg plusz 35 m2-el, valamint eszközbeszerzés. A beruházás eredményeként cukrászsütemények értékesítésére is alkalmas tér született, nagyobb, átjárhatóbb eladóteret biztosítva az üzletnek, így szolgáltatásukat és termék palettát is bővíteni tudják a településen lakók számára. Megvalósult az eladótér klimatizálása, ami mind az áruk minőségének megtartására, és a tárolhatóság meghosszabbítására, mind a vevők és vendégek komfort érzetének biztosítására szolgál. Beszerzésre került egy 78 literes süteményes hűtő és egy aggregátor is, ami a településen előforduló áramkimaradások esetén a hűtők és a pénztárgép további üzemeltetését biztosítja.

A most záruló fejlesztéssel minőségibb és változatosabb szolgáltatást tudnak biztosítani a lakosság számára, növelni tudják a befogadó képességüket, és a forgalmukat, cél, hogy a vállalkozás stabil növekedési pályán működjön, a vevők folyamatos, jó hangulatú kiszolgálásával.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósult meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search