A miskolci Macroklinika fejlesztése!

A most befejeződő fejlesztés keretén belül szemészeti és sebészeti műtő kialakítása, eszközbeszerzés és személyi képzések valósult meg. A beruházás 30%-át a vállalkozás saját erőből finanszírozza, a fennmaradó 120,31 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, feltételesen vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 171,87 millió forint.

A miskolci Macroklinika a minőségi gyógyítás észak-magyarországi központja, a régió legnagyobb magán egészségügyi szolgáltatója. A kor legmagasabb egészségügyi színvonalát képviselő magánklinika Miskolc szívében, 1.400 m2 alapterületen működik a Macropolis épületkomplexumban. Célja, hogy azonnali vagy rövid időn belüli, betegorientált, komplex minőségi egészségügyi szolgáltatást nyújtson pácienseinek. Klinika két fő tevékenységi köre a teljes körű képalkotó diagnosztika és a járóbeteg szakellátás, ahol magas szakértelemmel és idegennyelvtudással szolgálják ki betegeiket. Foglalkozás-egészségügyi szakellátásuk a régió gazdasági társaságainak nyújt komplex és egyedi egészségügyi szolgáltatást.

A felmerült igényeket figyelembe véve szemészeti és sebészeti műtő kialakítása valósult meg, ahol egy napos szemészeti műtétek keretében a szürkehályog megszüntetése, az egynapos sebészeti műtétek esetében általános sebészeti és ortopéd műtétek elvégzésére nyílt lehetőség. Ezen igények kielégítése hívta életre a most záruló pályázatot, melynek keretén belül a sebészeti és szemészeti műtő kialakításához szükséges eszközök beszerzése és telepítése valósult meg. A projekt keretében 2 db képzést is megvalósult, az egyik a hatékony kommunikáció eszközeiről a másik a konfliktus kezeléséről. A konfliktusnak három szereplője van, az ügyfél, az ügyfélszolgálati munkatárs, és a háttérben a munkatársat foglalkoztató cég, a maga sajátos érdekeivel, szokásaival, hiedelmeivel, működési módjával. Ezen a téringen 24 fő vett részt. A másik a hatékony kommunikáció. A képzés célja, hogy a résztvevők képesek legyenek tudatos kommunikációra, így olyan készségek birtokába jussanak, amelyek segítségükre lehetnek abban, hogy megfelelő stílus és tartalmi elemekkel kommunikáljanak kollégáikkal és az ügyfelekkel. Ennek használata megelőzhet konfliktusokat, illetve képesé válnak meglévő konfliktushelyzetek tudatos és hatékony kezelésére. Ezen a tréningen is 24 alkalmazott vett részt.

A most záruló projekt segítségével bővül a klinika portfóliója, így szolgáltatásaikkal a már meglévő, illetve további magyar és nemzetközi magánbiztosító, egészségbiztosító, ellátásszervező cég tetszését is elnyerhetik. Klinikai munkát széleskörű labordiagnosztikai háttér támogatja, a rutin vizsgálatok mellett számtalan speciális szűrésre, teszt elvégzésre illetve egynapos szemészeti és sebészeti műtétek ellátására is lesz lehetőség így biztosítva a vállalkozás hosszú távú fenntartható működését jövedelmezőségét, munkahely megtartó erejét.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósult meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search