Megvalósult a M3GÁLLÓ projekt az M3-as autópálya geleji pihenőjében

2023. szeptember 28-án projektzáró rendezvényt tartottak a „Helyi termékek piacra jutását segítő fejlesztések Gelej községben” című, TOP-1.1.3-15-BO1-2016-00010 azonosítószámú projekt keretében. A beruházásra elnyert támogatás összege mintegy 647,11 millió forint, mely a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával valósult meg. A támogatás alapja az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában létrehozott „Helyi gazdaságfejlesztés” című pályázati felhívás.

Gelej Község Önkormányzata az elmúlt években azon dolgozott, hogy méltó és modern környezetet teremtsen, ahol bemutathatja és értékesítheti térségük helyi termékeit. Az ideális helyszínt az M3-as autópálya Geleji pihenőjében találták meg, ahol az autópálya mindkét oldalán egy-egy 500 négyzetméteres árucsarnokot építettek fel. Itt szeretnék értékesíteni a kisüzemek, kistermelők, kézművesek termékeit. Céljuk a helyi gazdaság fejlesztése és a régiónkban fellelhető hungarikumok, egyedi hazai ízek népszerűsítése.

A M3GÁLLÓ országosan egyedülálló helyi potenciállal rendelkezik, hiszen az autópálya napi szintű több százezres forgalmának köszönhetően nagyszámú nemzetközi és hazai vásárló számára teszi elérhetővé az áruházukkal partneri kapcsolatban álló kézművesek, kisvállalkozók, kisüzemek termékeit.

Ha Ön is szeretné kézműves vagy feldolgozott mezőgazdasági termékeit a M3GÁLLÓ üzleteiben értékesíteni, látogasson el a M3GÁLLÓ honlapjára, ahol az együttműködés feltételeiről részletesen is tájékozódhat.

Kérdés esetén keressen bennünket elérhetőségeinken bizalommal. Az „A” épület az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 142-es km-nél lévő Geleji pihenőben található. A „B” épület az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 142-es km-nél lévő Geleji pihenőben található.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search