Technológiai fejlesztés az „NHC BRENNER’S” Kft-nél!

Hangfrekvenciás erősítő triódák gyártására alkalmas berendezések beszerzése zárult le az ezen a piacon közel két évtizede sikeresen tevékenykedő „NHC BRENNER’S” Kft-nél. A beruházás költségeinek 65%-át a beruházó cég önerőből finanszírozta, a fennmaradó 4 000 000 Forintot az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte. A projekt összköltsége 11 162 000 Ft.

A kis szériás egyedi gyártású hangfrekvenciás triódákat forgalmazó cég az elmúlt évek alatt jelentős piaci és árbevétel növekedést könyvelhetett el. A piackutatások kimutatták, hogy ezt a termékkört az árstabilitás jellemzi, a piac az új termékekre felvevőképes, így ezen adatok birtokában döntött úgy a cégvezetés, hogy érdemes megkezdeni az eddig forgalmazott termékek gyártását. A most záruló projekt ezt a célt szolgálja.

A beszerzett korszerű eszközökkel gyártott hangfrekvenciás triódákra élénk piaci érdeklődésre számít a beruházó melynek következtében lehetőség nyílik, hogy a cég dolgozói létszáma egy fő elektronikai műszerész és egy fő betanított munkás felvételével gyarapodjon.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával valósult meg.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search