Új lovaspark épül Miskolcon!

2012.03.01-én kezdődött az az építkezés melynek célja egy új lovaspark kialakítása és új szolgáltatás beindítása volt a célja. A beruházás költségeinek több mint 62%-át a beruházó önerőből finanszírozta, a fennmaradó 49 924 600 Forintot az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte.  A projekt összköltsége 132 426 550 Ft.

A beruházás célja a Miskolci Kistérségben különlegesnek számító 2500 négyzetméteres, 50 boxból álló, egész évben nyitva tartó téli-nyári lovaglásra alkalmas lovarda létrehozása. A lovarda építése során nagy hangsúly került az internet alapú foglalási rendszer létrehozására, amely mobil felületen is elérhetővé válik. A kifejlesztett új alkalmazással a látogatók online tájékozódhatnak a lovarda programjairól, kihasználtságáról és a rendelkezésre álló szolgáltatásokról, melyekre akár be is regisztrálhatnak, vagy pályát foglalhatnak.

A beruházás célcsoportja a regióba érkező aktív turizmust kedvelők, elsősorban a fiatal és a középkorú korosztály. A programok kialakításánál a létesítményt üzemeltető figyelembe veszi, hogy azok a régióban lévő turisztikai szolgáltatókhoz és attrakciókhoz komplex módon illeszkedjenek, egymást erősítve lehetővé tegyék a többnapos tartózkodáshoz szükséges programkínálatot.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search