Munkahelyi képzések az Arcus Center Kft-nél!

Az Arcus Center Kft komplex szolgáltatást végez munka- és tűzvédelmi valamint környezetvédelmi szakterületen melyhez kapcsolódóan hulladékgazdálkodási tevékenységet is folytat. Minden területen diplomás, szakértői engedélyekkel, szakirányú vizsgákkal rendelkező szakemberek látják el feladatukat akik folyamatos képzése a hatékony, magas színvonalú munkavégzés alapfeltétele. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezte, összköltsége 5 200 000 Ft.

A húsz éve alakult Arcus Center Kft. komplex szolgáltatást végez munka- és tűzvédelmi, valamint környezetvédelmi szakterületen, melyhez kapcsolódóan hulladékgazdálkodási tevékenységet is folytat. A cég eddigi működése során stabil ügyfélkört alakított ki, a térség piacának meghatározó szereplője lett. Az elmúlt évek telephely fejlesztési és eszközbeszerzési pályázatok segítségével megvalósuló fejlesztési folyamatban a következő lépés a személyi állomány képzése. A most megvalósult képzésekkel a tanácsadó és a termelő tevékenységet egyaránt fejleszti a vállalkozás, a részt vevő alkalmazottaknak naprakész tudást biztosítva. A projekt során az alábbi képzések valósultak meg:

  • 1 fő ADR nem tartány
  • 5 fő emelőgép kezelő
  • 5 fő európai tehergépkocsi vezető
  • 7 fő nyelvi képzések (angol, német)
  • 1 fő targoncavezető

Az emelőgép kezelő, targoncavezető, tehergépkocsi vezető képzés a telephely működését, segíti elő míg az ADR biztonsági tanácsadásra jelentős igény mutatkozik a térség vállalkozásai részéről. A megbízható ügyfélkapcsolatok építésének és fenntartásának elengedhetetlen követelménye az angol és német nyelv tárgyalási szintű ismerete, ezért a nyelvi képzés a cég vezetését támogatja a külföldi kapcsolatok építésében.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search