Archivum (nap): 2015. május 22. péntek

Befejeződött a sátoraljaújhelyi V. István Katolikus Szakközépiskola és Gimnázium energetikai korszerűsítése!

A most záruló beruházás megvalósításával megtörtént az iskola épületeinek energetikai korszerűsítése így járulva hozzá az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozásához. A projekt célja, hogy a felújított épületek mind épületfizikai, mind fűtési paraméterei megfeleljenek az előírt szabványoknak. A beruházást teljes egészében az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjából nyert Európai Uniós támogatás fedezi, a projekt összköltsége 92,20 millió forint.

Testvériskolai kapcsolat kialakítása a bánrévei Szent Mihály Katolikus Általános Iskola és a tiszafüredi Szent Imre Katolikus Általános Iskola között!

A most záruló program keretén belül a bánrévei Szent Mihály Katolikus Általános Iskola és a tiszafüredi Szent Imre Katolikus Általános Iskola diákjai és tanáraik vettek részt közös programokon, tanulmányi kirándulásokon és szakmai napokon. A program keretében új ismeretek megszerzésén túl, szakmai tapasztalatcserére is lehetőség nyílt. A projekt költségeit teljes egészében az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programból nyert, Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 12,87 millió forint.

Powered by WordPress | Designed by: Email Search